Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Samsung perilice rublja

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Samsung perilice rublja

Nakon puno popravaka i natezanja sa starom perilicom, moram konačno kupiti novu. Gledali smo Samsungove. Cijenom su povoljne, imaju neke lude opcije (Ag+ nano tehnologija isl.) pa me zanima ima li koja od vas doma Samsung perilicu i koji model te kako ste zadovoljne.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I ja sam ih gledala, izgledaju prekrasno.ali nemam pojma kakve su.

Jedino što mogu preporučiti je Bosch

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dovraga i bestraga i touchpad izbrisalo mi post

enivej - preko godinu dana sam koristila tu samsung 7.5kg s nano tehnologijom - bila sam jako zadovoljna. onda smo odselili i nju nismo ponijeli sa sobom i kupili smo lg isto od 7.5kg i mogu reci da sam samnsungom bila zadovoljnija - vise programa pranja i vrlo mi vazna opcija da pere samo 1/2 punjenja - ova to nema

dakle, zadovoljna sam bila pranjem i smanjenjem broja pranja u tjednu i jedino sam se ispocetka (par tjedana) mucila sa "skladistenjem" prljave robe ne volim prati pola masine i volim nakrcat tih 7.5kg (zato sam je i kupila) i onda mi se dogodilo da nam je kosara za prljavu robu pucila i da nije bilo mjesta za prljavu robu (jer, ako perem bijelu, tamnu i crvenu robu, to je kod normalne masine - 15kg prljave robe, a kod ove je to 22.5 - drasticna razlika )... no, nakon prvotnog gombanja skuzila sam si sistem i uspjesno izbjegavala to gomilanje i zatrpavanje

preporuka svakako

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala curke!

Moram reći da se dvoumimo baš između LG-a i Samsunga. LG se isto čini mrak, ima razne opcije, ultra tihi motor s 10 god. garancije....samo je značajnije skuplji.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

usporedi si programe.

ova moja lg ima programe za pamuk, osjetljivo, sintetiku i "baby care" (taj pere na 95 i ima jedno dodatno ispiranje), i ima brzo pranje (nekih pola sata) i to je to. nema mogucnost pranja pola bubnja (ja bi nekad prala nesto hitno ili "osjetljivije" al bi prala na obicnom programu na 60 ili 40 stupnjeva, ne da pere po ure...)

samsung je imala doduse i program za jastuk (koristila) i za zavjese ( - sto bi to bilo? ) i jos nekoliko programa, al eto - dobra opcija ta s pola bubnja, s mogucnoscu iskljucivanja centrifuge i cijedjenja, s tom nano tehnologijom (to sam palila kad sam prala pelene)...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Može update na ovu temu?

I ja nešto gledam Samsung perilicu rublja, pa me zanimaju iskustva korisnika.

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

imamo Samsung već 6 g. i zadovoljni.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I mi svoju imamo oko 4 god i to mi je najbolja investicija u životu , imamo perilicu -sušilicu http://www.samsung.com/hr/consumer/h.../WD7101CKW/YLE prezadovoljna!!! jedini nedostatak je što je jako teška, pa kad smo se selili bilo je malih problema. Ali sve ostalo, odlična je!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lukina mamma prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala curke!

Moram reći da se dvoumimo baš između LG-a i Samsunga. LG se isto čini mrak, ima razne opcije, ultra tihi motor s 10 god. garancije....samo je značajnije skuplji.

A mi imamo upravo ovu LG, baš tu s 10 g. garancije na motor, smanjenom potrošnjom vode (važe veš), mrak sam zadovoljna. Tu početnu cifru veću, je davno isplatila Dakle, ako se tko još dvoumi nakon tri godine :lol, LG
    Posljednje uređivanje od VIPmama : 05.01.2012. at 09:50

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi imamo dvije godine samsung neku s nanosilver nečime, prezadovoljni

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

U dilemi smo pri odabiru SAMSUNG perilice. Cijena joj je super 3200kn a za to pruža trista čuda od keramičkog grijača,dijamantnog bubnja, eco bubble tehnologije i još puno toga.
    Zanima nas dali netko ima takvu i kakva su mu iskustva.
    http://www.elipso.hr/bijela-tehnika/...G-WF70F5E0W2W/

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Bubimir prvotno napisa Vidi poruku
    U dilemi smo pri odabiru SAMSUNG perilice. Cijena joj je super 3200kn a za to pruža trista čuda od keramičkog grijača,dijamantnog bubnja, eco bubble tehnologije i još puno toga.
    vau,zvuci odlicno..
    i ja polako gledam za novu, jer mene moja pocela jako zezati (pisala na drugom topicu)
    i cijena nije prestrasna

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Bubimir prvotno napisa Vidi poruku
    Imam ju nekih godinu dana,fenomenalna je lijepa, prakticna, odgoda pranja, eco bubble fenomenalna stvar na programu brzog pranja na 15 min kad ti na brzinu treba neka stvar, ako je perilica prenapunjena onda ti to javi a ne da se muči tokom pranja.. Ja zadovoljna

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Imam pitanje...
    Dali je netko imao situaciju da se na zaslonu perilice stalno prikazuje znak ključa?
    Nekad blinka, nekad samo stoji.
    Znači, ne znak lokota, koji se prikaže kada zaključaš ekran več ključ.
    Inače taj znak stoji ispod oznake za vodu i to znači da je krenuo dovod vode i vrata se više ne otvaraju.
    Ali nestane po završetku programa.
    U uputama nema ništ..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na mojim perilicama je to dodatan opcija, kao zaštita za djecu, da ne mogu otvoriti vrata tijekom pranja

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ili je to ipak lokot?!

sorry, možda krivo govorim

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne znam za taj simbol al sam odusevljena Samsung perilicom.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Do nije možda to znak da je počeo program i dok blinka može se pauzirati i nešto dodati, a kad stalno svijetli onda se više ne mogu otvoriti vrata bez da se prekine program i izbaci voda van?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    na mojim perilicama je to dodatan opcija, kao zaštita za djecu, da ne mogu otvoriti vrata tijekom pranja
    Ne da ne mogu otvoriti vrata (to je uvijek zaključano) nego da ne mogu čeprkati po upravljačkoj ploči i promijeniti postavke.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da, sve je točno.
    Samo kaj meni taj znak stoji konstantno, i dok je ugašena
    Probala sam ju i ištekati, no dok ju uštekam, opet se pojavi.
    Realno, ne ometa pranje...samo se pitam dal nebu s vremenom došlo do kakve greške ak ignoriram.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pretpostavljam da si proguglala i sama. To sto si isključila kabel iz struje, sačekala malo pa vratila, to sam i ja pronašla. Ostalo su uglavnom pisali da je kvar u pitanju, da je grijač otišao ili se nesto drugo pokvarilo.
    Jesi li servis zvala? Mozda ti mogu telefonski pomoci. Meni je tako za auto telefonski pomogao covjek iz servisa. Čak je sacekao da odem na parkiraliste i govorio mi sto treba.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pitali smo servisera za savjet pa je rekao da prijavimo kvar i bude došao pogledati. Jamstvo je isteklo pa reko da probam isčačkat sama..
    Pratila sam ju malo ovih dana...kad završi program i odsvira svoj kraj, čuje se onaj škljoc. Tad se ugasi i mogu otvoriti vrata,izvaditi veša,ne svijetli ništ. Ako tog škljoca nema, taj ključ svijetli i dalje. Nekaj se zblesiralo.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A jel trebaš staviti na off još ili pretisnuti prije koji gumb,( kod moje ovo zadnje ne treba stisnuti), ali dok nije na off fotke svijetlu na komandnih ploči. Imam Gorenje
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 16.02.2025. at 23:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •