Pokazuje rezultate 1 do 50 od 235

Tema: Postavljanje granica nemogućem trogodišnjaku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

da prvo odgovorim, nema sanse da mi netko cuva djecu ( do tri godine ), a vjerojatno i malo duze. moja mama voli povisivat ton, a mi smo dobivale dobro po guzi, tak da nema sanse, nikad da ih cuva, jedino se druzi uz nasu prisutnost. svekiji su dobri, al isto cuvanje ne dolazi u obzir, jednom sam ja zaspala s malenom kod njih u nedjelju iza rucka i probudilo me " zlocest si " ( htio je bacit nesto prek balkona )... digla se, cula kaj je bilo, i kaze sveki da mu je rekla da to nije lijepo ( zna da ja ne govorim zlocest si ), moram priznat da mi je bilo malo simpa i smijesno kak je to rekla ko da me se boji. cuvali su ga dok se seka rađala, malo je spavao i od nekih 3 - 5 su se setali... eto, bolje tak, nego uvalit na cuvanje pa kvocat kak to lose rade.
    a ja uletila ne temu jer me moj misic dodlovno danas od 19 - 22 ubio u pojam. dam mu tempere da crta po papiru - on oboja cijeli stol, usta, ruke,noge i bjezi mi na cestu. lovim ga, pa tusiranje, nece, oce se kupat, pa se nece ni kupat, urla, a malena place na podu.... pa me tuce, vuce za kosu, oce piti vode 30 puta, skine pelenu jer mu ne treba, obucem mu gace pa bi natrag pelenu, pa bi opet vode, pa bi da mu pjevam pa da sutim, pa bi van, pa bi spavao... sjela sam da se smirim pa mi dođe i kaze - necu te vise tuci mamice -, skoro se rasplakala, a on zamnom draga me, ljubi i govori oposti mi. mazimo se sve super i opet nakon toga po svom.... uufff. zadnja tri dana je takav, jel to vrhunac????????????????????????? kolko jos, pa ja sam mislila da do 3. godine, a sad tu citam 4. a on ce tek 2 i pol.. samo me zanima kolko taj period otprilike traje???????
    Posljednje uređivanje od mihim : 18.07.2010. at 23:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •