kao sto naslov kaze malena nece da pije moje mlijeko ...

curica je stara skoro dva mj, i do unazad 7 dana je bila totalni fan cike,ali od cetvrtka stavri su krenule niz brdo.cetvrak navece je normalo cikila i stavila sam ju da spava.u petak ujutro je pocela malo strajkati.ali i to strajkanje ju je proslo nakon sto je izgladnila.lijepo se nacicala i :shock: ispovracala sve u mlazu.mislim si ,sigurno je pregladnila pa halpljivo jela i zato povraca.nakon sljedeceg podoja ista stvar povracanje i od tad muka

kad god ju stavim na prsa ona okrece glavu i pocne plakati ,ne zeli jesi.izdajala sam mlijeko ,ali ne zeli ga ni na bocicu (inace ni ne zna piti bas spretno iz bocice).Pocela sam joj davati adaptirano.nudim joj i ciku svako malo,ali uspije nesto popiti samo kad je preumrna i kad spava.

e da, do tog dana kakala bi 3-4 puta dnevno,kakica je bila zlatno zuta i imala dosta mokrih pelena,a sad je ne moram presvalcati ni 5-6 sati.uopce nije mokra,kaka jednom dnevno i kakica je vise zelenkasta i smrdljiva.

ja se izdajam redovno jer ne zelim da izgubim mlijeko i nadam se da ce kad tad opet se vratiti na prsa.

sta bi mogao bviti razlog njezinom odbijanju?