-
marcelina, ne mogu ti dati neki mudri savijet, jer ne znam puno o HS, ali mogu s tobom podjeliti moje iskustvo.
supresija decapeptyl 3,75 - 2-16 dan ciklusa
stimulacija: prva tri dana 3xgonal, sljedećh 5 dana 2xgonala+menopur, 9. dan stimulacije - opća panika - estradiol 8000 !!! (dobila 2gonala+menopur+hmmmm - zaboravila naziv, uglavnom neki supresiv).
Moj protokol propisan mi je u Pragu za postupak PGD-a. U zg opća panika - izbrojili 20ak folikula, ali sve 13-14mm, nedovoljno za štopericu. Preporučuju prekid stimulacije i "ispucavanje" svih folikula.
U dogovoru s dr. u Pragu ipak ne pristajem na ponuđenu varijantu i odlazim u Prag.
11. dan od početka stimulacije (s time da 10 i 11 dan nisam dobila terapiju) dobivam štopericu, a 13.og dana imam punkciju. Imam 25 folikula od kojih smo dobili 25 js, od čega 20 jako dobrih, 2 malo manje i 3 morfološku neispravne.
Na kraju nije došlo do HS.
Nakon punkcije sam primila dozu infuzije, cijelu stimulaciju, i sve do bete pila sam po 4,5L vode dnevno, sada sam smanjila na 3L. prvih 10 dana od punkcije pila sam svaki dan po 1 visokoenergetski napitak bogat proteinima. I puno mirovala.
Desni jajnik mi je na dan transfera bio 10 cm velik, ali već 4dnt smanjio se na 7 i red alert za HS je ugašen na stanje pripravnosti. 
Rezultat vidiš u potpisu.
Sretno!
Posljednje uređivanje od patuljchica : 08.05.2011. at 17:40
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma