13mj.bebač
1. Dali je previše ako moj malecki za obrok voća pojede odjenom: cijelu bananu, jabuku, mandarinu ili bananu, breskvu(može i 2), krušku i sl.? koji puta unutra stavim 2 keksića Plasmona.
On jede voća koliko god mu dajem, samo otvara usta.
2. Muče me sve što sam pročitala o čokolinu i šećeru. Uvečer mu dajem mlijeko i moram nešto staviti unutra do sada sam stavljala 2 male žličice čokolina ili rižolina i sl. Šta vi stavljate?
3. Nuttela - kada ste ju vi djetetu prvi puta dale?. MM obožava Nuttelu i stalno forsira da ju malecki proba i govori da pretjerujem s zdravom hranom?????
4. Konfleksi i žitarice??? Tu sam skroz koma...od kada smiju jesti klasične konflekse s mlijekom? Koje žitarice im vi dajete i dali se kupuju u posebnim dućanima. Šta za doručak umjesto toga? Dali mogu namazni sirići Dukatela i ABC?
5. Dali tako mala djeca smiju jesti zamznutu hranu. Počela sam raditi i smjena mi je od 8-18h svaki dan i normalno ništa ne stignem. Dali ako mu skuham fine maneštrice i slično smijem to zamrzavati i davati mu. Nekolicina mi je rekla da im je to užas kada djeca jedu hranu koja nije DANAS skuhana??? Šta da radim.
HVALA HVALA HVALA.