dakdrage moje morala sam vam se javiti. samo zbog ovog odgovora morala sam se registirati, jer ako vam ne napišem ovo puknut ću!![]()
evo ovako, tražila sam po netu kako da napravim domaći jogurt i slučajno naletih na ovaj forum. prije ovoga pokušavala sam milijon puta napraviti jogurt s kozjim mlijekom ali nikako mi nije uspjevao. sinoć sam probala po uputama Davora i jutros sam ostala :shock: dobila sam tekući, gusti jogurt od kozjeg mlijeka! nešto savršeno! Ovim mojim postom se od srca zahvaljujem Davoru jer mi je pokazao da ipak mogu napraviti jogurt!
![]()
:D
![]()
još nešto bi htjrla naglasiti. netko je napisao da se financijski ne isplati. ma isplati se. ja dvije litre kozjeg mlijeka plačam 14 kn + 3 kn nek je starter to je 17 kn i više od 2 l jogurta, a kupovnih 2 l jogurta je najmanje 20 kn i to kad je sniženjedakle ja svaki dan uštedim najmanje 3 kn (mi trošimo puuunooo jogurta) x 30 dana to je 90 kn a uz to domaće je domaće
![]()
još jednom BRAVO za Davora!![]()

. sinoć sam probala po uputama Davora i jutros sam ostala :shock: dobila sam tekući, gusti jogurt od kozjeg mlijeka! nešto savršeno! Ovim mojim postom se od srca zahvaljujem Davoru jer mi je pokazao da ipak mogu napraviti jogurt!
dakle ja svaki dan uštedim najmanje 3 kn (mi trošimo puuunooo jogurta) x 30 dana to je 90 kn a uz to domaće je domaće
Odgovori s citatom