-
To s homogeniziranim mlijekom su nedavno iscuclali nekakve studije jednog lika koji se cijeli iskidao dokazujuć kako homogenizirano pasterizirano mlijeko ništa ne valja radi nekakvog enzima koji zbog sitnijih kapljica masnoće u takvom mlijeku onda dospije u krvotok i radi cirkus sa krvnim žilama. O cijeloj priči znam slijedeće:
- mehanizam koji je taj striček opisao u teoriji nije potvrđen u praksi od strane nešto kompetentnijih stričeka
- tiče se neskuhanog kratkotrajno pasteriziranog i homogeniziranog mlijeka, a takvo niti ne koristim osim iznimno rijetko. Kuhanjem svi enzimi nestaju i kuhano mlijeko tu ne igra
- cijela haranga je u funkciji stavljanja mlijeka u loše svjetlo pa ćeš naći objašnjenje ograničeno samo na funkciju zastrašivanja
Jogurt je najbolji od steriliziranog mlijeka i u njemu nema spornih enzima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma