-
Davore, a koja je zapravo sad razlika između kupovnog jogurta i domaćeg jogurta? Da li domaći bude puno ukusniji ili kvalitetniji od kupovnog? Ili ga radiš zato jer je u prvih dan-dva kako ga napraviš najveća koncentracija CFU, pa ti je zbog toga bolji od kupovnog?
I da imam jedno pitanje u vezi izrade, kad kažeš trajno mlijeko misliš npr. na mlijeko z'bregov u koje onda staviš jednu čašicu Vitaktiva kad radiš jogurt?
I još jedno pitanje, zašto nisi baš za LGG varijantu jogurta? Mislim da sam na dosta site-ova čitala da je baš LGG kultura dobra za atopijski dermatitis, pa me sad zanima razlika između Lactobacillus rhamnosus (LGG) i Lacobacillus acidophilus & Bifidobacterium. Nisu li sve ove 3 vrste poželjne i potrebne u probavnom sustavu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma