Citiraj corny prvotno napisa
Prijavljujem "kvar" na Davorovom receptu za jogurt.

Sve napravila kako je pisalo. Ujutro me dočekalo malo gušće mlijeko od običnog, sa komadićima jogurta ili šta je već to bilo (slatko je bilo, nije kiselo, pa neznam jesu li to komadići jogurta ili? :/ ), tako da je... propalo. zašto? Možda nisam dovoljno promiješala jogurt s mlijekom? :?
Kad radim jogurt s termosicom, kvara nema. Jedino jedan put kad sam radila sa plastičnom bocom omotanom krpama, dobila sam otprilike isto što i ti.
Ja ugrijem mlijeko u mikrovalki (u jednoj posudi) otprilike četiri minute, izvadim iz mikrovalne, umiješam jogurt (uzmem pjenjaču pa ga dobro izmiješam), ulijem smjesu preko lijevka u termosicu, ostavim oko šest sati u kuhinji, onda prelijem u plastičnu bocu, spremim u frižider, i gotovo!
Jogurt je stvarno fin i kremast. Nema tu neke pretjerane ekonomske računice, ali je jogurt finiji od kupovnog i stvarno nema nikakvih dodataka (iako nisam sigurna da ih ima i u tom industrijskom).