Danas, 21.02.2009.g. u 15.55. na HRT 1 u emisiji Euromagazin izmedju ostalog tema je i donosenje zakona o MPO.Prilog za emisiju su snimile a tko drugi nego nasa Daria, Nika i Tikica.![]()
Danas, 21.02.2009.g. u 15.55. na HRT 1 u emisiji Euromagazin izmedju ostalog tema je i donosenje zakona o MPO.Prilog za emisiju su snimile a tko drugi nego nasa Daria, Nika i Tikica.![]()
Ooooooo to ćemo gledati, a inače volim pogledati tu emisiju, svašta čovjek tamo vidi.
hvala puno za info, danas odmaram pa ćemo pogledati i mi![]()
Bas sam sretna sto na kabelsku imam HRT 1 :D jedva cekam da gledam emisiju i hvala puno za info![]()
tikica i Daria, bravo cure :D , super ste bile![]()
tikica lijepo si rekla za Mb...![]()
Tikica i Daria bile ste odlične...kao i uvijek.
Curke bravo!!! Nika je pravi slatkiš - gugutala sam joj prek TV-a!!!
Prilog - nit smrdi mit miriši.
Daria super si rekla i za ono sto nas u novom zakonu najvise zanima (povecanj edobne granice i postupaka na teret HZZO-a) dr. Simunic je isto bio dobar kao i uvijek uostalom kad daje izjave za tv posebno je naglasio da u tu granu medicine treba ulagati ako zelimo pratiti svijet a i Petirka i Opacicka u prilogu su bile pun pogodak. I na kraju jos samo posebna pusica za Nikutiki_a prvotno napisa
![]()
![]()
[/b]
Za one koje sve skuže u zadnji tren pa propuste(kao ja) repriza sutra u 7 ujutro.Naviti ću sat
Za one koji su propustili vidjeti prilog, stavljam link. Unaprijed se ispricavam na losoj snimci
http://www.youtube.com/watch?v=zfU1q_9znBc
hvala konačno su i voditelji izbacili naziv umjetna i koriste naziv MPO.Super prilog
Je, al je ispod dr.Šimunića ipak pisalo vcoditelj.....za umjetnu oplodnju.hvala konačno su i voditelji izbacili naziv umjetna i koriste naziv MPO.Super prilog
No, dobro, očekivala sam malo više informacija o novom zakonu, ono kad će i kak će na kraju izgledat - razgovor s predstavnicima vlasti i tak. Mislim, ovo što je rečeno zapravo svi već znamo - svakako je ponavljanje i upoznavanje javnosti s problematikom potrebno, al ipak sam očekivala i koju riječ "krojača pravde"
Cure svaka čast.A svaka čast i dr.Š koji me uvijek oduševi svojom iskrenošću i dubokoumnošću.Stvarno je čovjek za 10.
cure, Daria, tikica bile ste stvarno sjajne a Nika ona je posebna, mali šećer, predivna je.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kad god vidim onu vješ.... od Petiril u saboru, tlak mi digne na 500.
I uvijek gleda naprijed, dokle je znanost stigla...baš se pozitivno iznenadim..pčelica2009 prvotno napisa
Hvala svima koje javno istupaju i bore se za naša prava.
Cure bile ste super,Niki.
Super ste cure i veliko vam hvala.Ako nam se vi ne izborite za bolji zakon nitko nece.![]()
jedan od korektnijih priloga koje smo vidjeli u posljednje vrijeme :D
hvala što ste mi omogućili da pogledan prilog iako sam čitav dan izbivala iz kuće
hvala na linku, cure bile ste sjajne
a petirki šaljem puuuuuuuuuuno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hvala Daria na linku. ja sam zaspala cekajuci prilog![]()
idem sada pogledati link.
Hvala na linku potpuno sam zaboravila čitajući jednu napetu knjigu.
Cure bile ste super a maloj slatkici velika![]()
odlično, svaka čast svima![]()
Bravo cure, bravo DR, bravo gđi. Opačić....a onoj vještici što baljezga gluposti treba dobro oprati usta sapunom!!!
Odličan prilog, ne znam koga istaknut, svi su bili odlični - Karmen, Daria, Tikica, dr. Šimunić, pametna novinarka. Ajme tuge, u stvari, da je naša prva beba iz Petrove bila 7. u svijetu, kad se uzme u obzir stanje razmišljanja o MPO-u i stanje financiranja o MPO-a u Hrvatskoj danas.
hvala za link cure super ste svaka Vam čast!
a gđica P. neka napuni usta vodom drugi put kad bude MPO tema.
o prof.sve najbolje...zovem se mama zahvaljujući njemu i njegovom timu!
Xina33 prvotno napisa
svaka čast cure!!!!
hvala za link,statistika o postotku nas neplodnji baš rastužuje, vejrujem da će se zakon ipak promjeniti, pa neka bude to što prije
cure ,bravo
hvala za link! Daria i Tikica SVAKA ČAST, bile ste odlične! moram pohvaliti i HRT koji unatoč činjenici da je državni u nekim emisijama ipak progovara o stvarima koje se ne spominju npr o utjecaju Crkve na zakone o MPO-u i otvoreno kritizira gđu P![]()
Super prilog, eto tek sad sam ga uspjela pogledati...
Curke, svaka čast. A ova Petirkoja kokoš. Samo je pokazala koliko je primitivna i zaostala neznalica. Uopće se ne ljutim na nju. Žalim ju.