cure
i sada racunam ako se do sada u 3 pokusaja nikada nismo nasle s vedrije strane statistike, pa doci ce, nadam se uskoro i taj nas trenutak...
i ja sam puno vremena provela googlajuci na tips-and-tricks kako si pomoci jer vremenskog stroja koji bi me vratio 10-ak god. unazad da provjerim da li bi onda islo lakse nema, a sve sto sam nasla uglavnom se odnosi na to kako pokusati poboljsati kvalitetu JS i to sam uglavnom postala na temi:
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=3302
no to nije nista revolucionarno: treba nastaviti sa sto zdravijim stilom zivota i pokusavati dalje (ili se odluciti negdje vani na PGD)
mackulina,
- kod nas s ranim pobacajima se citogen. analiza ne radi iz plodne vode, nego, kako i pise u onim materijalima koje sam tu stavila, "koristeći direktnu metodu korionskih resica"
- 18. par kromosoma je jos poprilicno malen, usporedjujuci ga s npr. 4. koji je kod vikki bio problem, a 21. par je jos manji ... pa zato statisticki gledajuci takvi plodovi duze i pozive jer ti geni nose manje gen. materijala, kako sam vec ranije objasnjavala