Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: jesu li to simptomi zubića?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno jesu li to simptomi zubića?

plače u snu U NOĆI , nekad do te mjere da ostaje bez zraka i sva se otima i dere se ko luda..nemogu je nikako smirit , pjevam, hodam,plešem... (DAM SISU I TAKO SE SMIRI...) PO danu je rjetko kad mirna cendrava je, slini, nervozna do bola, kad krene plakat nemogu je smirit jedva nekako sa sisom...
    po n oći se budisvakih sat vremena... po danu jedva odspava 20 min... i to na rukama čim ju stavim u krevetć počne plakat, u velikom krevetu ponekad i zaspi duže od 20 min...
    Izmučena sam,neispavana, jadna....
    ja sam se sva isprepadala da sa mojom Leom nije nešto uredu. Ja prepisujem to zubićima prije dva dana napunila 6 mj. slini od 3 mj. ..
    Al molim iskusne da mi potvrde...
    A sve to krenulo prije par dana...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mogu biti i zubici ali kod nas je to bio znak da imamo grceve.sigrno ce se jos neko javiti i dati ti odgovor

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

evo jos jedne takve...samo sto je kod nas osim sveopce nervoze i ne-spavanja tijekom dana doslo jos i slijedece - grize me kao blesav, bas slini i zacrvenio mu se obraz i brada. Ne vidim da se na celjusti nesto zacrvenilo ili napuhnulo ali nam je danas drugi dan da testiramo krusku (pocela dohrana). Je li moguce da su zubi ili nedajboze kakva alergija? Btw, kakvi grcevi?

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Moja se znala tako ponašati, ali u blažem obliku, ali trajalo je par dana. Kod nas je bio problem u preskakanju iz faze u fazu sna. Ispočetka sam mislila da je do desni jer od 2.mjeseca bali podosta i grize prstiće, ali izgleda da je do tih faza. I sinoć smo imali slične epizode, ali na način da prvo krene s lamatanjem rukicama po zraku, trljanjem lica, trljanje desni prstićima i onda plač....Mislim da plače jer joj se jako spava i onda se iznervira. Podignem je na rame i nunam je i ššššškam joj i onda zaspe. No, nakon sat vremena opet isto.

Jusani, kod vas definitivno mogu biti zubići u pitanju.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re: jesu li to simptomi zubića?

Citiraj JUSANI prvotno napisa
    plače u snu U NOĆI , nekad do te mjere da ostaje bez zraka i sva se otima i dere se ko luda..nemogu je nikako smirit , pjevam, hodam,plešem... (DAM SISU I TAKO SE SMIRI...) PO danu je rjetko kad mirna cendrava je, slini, nervozna do bola, kad krene plakat nemogu je smirit jedva nekako sa sisom...
    po n oći se budisvakih sat vremena... po danu jedva odspava 20 min... i to na rukama čim ju stavim u krevetć počne plakat, u velikom krevetu ponekad i zaspi duže od 20 min...
    Izmučena sam,neispavana, jadna....
    ja sam se sva isprepadala da sa mojom Leom nije nešto uredu. Ja prepisujem to zubićima prije dva dana napunila 6 mj. slini od 3 mj. ..
    Al molim iskusne da mi potvrde...
    A sve to krenulo prije par dana...
    Sigurno su zubici. E sad, da bi ti bila sigurna, provjeri da nema povisenu temperaturu, ili kad je uhvati taj napad placa, savij joj nozice prema stomaku da vidis jel joj teze ili lakse. Da je nedajboze ozbiljno boli stomak, jako bi zaplakala kad joj savijes nozice.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •