![]()
Pokušat ću vam što jednostavnije objasniti što me muči...
Evo, ja imam lijene jajnike i uz svu stimulaciju (npr. 3 menopura) ja dobijem jedva 1 embrij za transfer...to je bilo u 2. i 3. icsi-ju.
Mm ima azoospermiju,dakle, nema plivača vani, ali su sva sreća ipak unutra zarobljeni, pa su pronađeni biopsijom u Postojni kod dr. R. Tamo smo i radili sva tri postupka. Ostala nam je još jedna epruveta smrznutih plivača. :/
Razmišljali smo da promjenimo kliniku, ali dogodilo se nešto u međuvremenu... Meni su na ultrazvuku dojki nađene neke ciste i jedna im je ''čudna'',pa u ponedjeljak idem na punkciju da vide što je to. Moja mama je prošle godine operirana od raka dojke,
njena sestra je od raka dojke umrla.
Dakle, s obzirom na obiteljsku anamnezu izgleda da je to genetski, a informiranjem na sve strane, kažu da kao prvo treba izbjegavati hormonske terapije, jer one aktiviraju rak u osobama koje imaju genetsku predispoziciju za to.
Dakle, želim izbjeći hormonsku stimulaciju. I sad ogromna zagonetka:
kako ću ja dobiti ijednu dobru j.s. bez stimulacije kad i sa stimulacijom imam jednu? :? Mislim, čak i da imam jednu svaki mjesec, ne možemo se razbacivati sa spermićima jer neće mm moći raditi bezbroj biopsija. Zato je bilo idealno da bude stimulacija, pa da bude više pokušaja sa više j.s., ali eto zapravo ni tako se nisu imali za šta upotrijebiti kad nikad nije bilo puno j.s.![]()
:?
Ja sam čak samu sebe bila uvjerila da ne želim imati djete, :/ pretpostavljam da sam se na taj način htjela ograditi od problema, jer ja stvarno ne znam kako i gdje da krenem. Sve je toliko komplicirano.
Ja uopće ne vidim riješenje. Imate li vi neku ideju?
![]()

to je bilo u 2. i 3. icsi-ju.
njena sestra je od raka dojke umrla.
Odgovori s citatom
. drži se Trunčice
) moram biti spremna za bebicu.