Poštovani,molim pomoć.Nemogu nigdje naći nikakve zakone o tome kako je kad ti trudnoću vodi privatnik.Trudna sam već 20 tjedana i na bolovanju sam od prvog dana zbog dvije neuspjele trudnoće. Pošto sam se odlučila da mi trudnoću vodi privatna poliklinika ja sam s tim nalazima išla kod dr opće prakse i ona mi je normalno otvorila bolovanje.Bila sam i dva put na komisiji,a zadnji put mi je rečeno da sljedeći put moram donjeti nalaz od privatnika ali s odobrenjem od soc.Pokušavam na sve moguće načine izbjeći soc.ginekologa ali sad vidim da mi to baš i ne uspjeva.Ja njemu odnesem samo zadnji nalaz od privatnika da mi potvrdi ili će me i pregledavati?Mislim čemu sam onda izabrala privatnika ako će me i ova pregledavati a nema pojma?Mislim čemu to kad imam povjerenja u privatnika i ne želim da me ova takne!Šta ako mi ova gin.neće potvrditi i ako će me htjeti pregledati? :? A da uzmem van karton dali će ga htjeti uzeti neki drugi gin koji ima ugovor s hzzo bez da hodam k njemu na preglede nego samo po uputnice?
pinocchio obrisala pogrdan naziv