Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: FALI MI JEDAN DOKUMENT ZA DJECJI DOPLATAK...

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno FALI MI JEDAN DOKUMENT ZA DJECJI DOPLATAK...

Ja imam jedan problem za kojeg neznam kako rijesim...

naime imamo pravo na djeci doplatak,svake godine predajemo tu papirologiju za obnovu ali ove god.imam problem...

MM vise ne radi firma mu se raspala u 12mj.i sada nemozemo nabaviti onu potvrdu o njegovim primanjima iz predhodne godine jer vise nema ni tog sefa,direktora i nikog...znaci za taj papir je nemoguca misija....
    on je sada na burzi a sad neznam dali cemo moc imati DD bez tog papira...

i da ako ne predamo do kraja mj.za DD dali gubimo pravo za cijelu godinu ili samo dok ne predamo ponovno???...

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dd ce ti se obracunavat od datuma predaje zahtjeva. koliko onda vremena imas da nabavis svu potrebnu dokumentaciju - stvarno ne znam.

dakle - predaj zahtjev s onim dokumentima koje imas i onda ganjaj ovu potvrdu. mora postojati nacin da dodjete do tog papira... mozda preko porezne? ili pitaj kad predajes zahtjev kako da rijesis to s tm-ovom potvrdom...

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

previse se sve to zakompliciralo s tom firmom koliko bi toga direktora i nasli on neda potvrdu iz njegovih nepoznatih razloga,kao ni zaostale place....

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

predaj papire bez toga dokumenta.
    HMZO može i službeno zatražit taj dokument od te firme.

ako predaš do kraja mjeseca to se zove nastavno primanje DD-a, odnosno nemaš prekida u primanju. ali ako predaš iza 28.2. onda će ti DD teći (osim u slučaju da ti se donese negativno rješenje zbog cenzusa) od dana predaje zahtjeva.

mariva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj lidać prvotno napisa
    previse se sve to zakompliciralo s tom firmom koliko bi toga direktora i nasli on neda potvrdu iz njegovih nepoznatih razloga,kao ni zaostale place....

porezna bi trebala imati sve podatke, predaj bez toga pa će oni službeno zatražiti, tako bi ja da sam na tvom mjestu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

upravo sam ja htjela reći , digni potvrdu na poreznoj
    o ukupnim prihodima u protekloj godini

andjeli avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ili ih jednostavno nazovi u Žajinu i pitaj mislim da se nemoraš mučiti i kasnije našetavati i prikupljati papire.
    Bolje da odmah riješiš nego da preskaču uplate.Sretno

andjeli avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ili ih jednostavno nazovi u Žajinu i pitaj mislim da se nemoraš mučiti i kasnije našetavati i prikupljati papire.
    Bolje da odmah riješiš nego da preskaču uplate.Sretno

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno dd

Ako je pokrenut stečaj pokušaj da ti potvrdu da stečajni upravitelj. Meni je bila sl. situacija kad su svi "nestali" pa mi je stečajni upravitelj stavio pečat u radnu knjižicu. Stečaj smo morali pokrenuti mi djelatnici i ironije platiti troškove stečaja, a plaću nismo primili 6 mjeseci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •