-
Pozdrav, prvi put pišem... u prethodnih 5 mjeseci sam imala dva spontana pobačaja, tj. dvoje biohemijske trudnoce. Imam problema sa inzulinom i sa trombofilijom. Trenutno pijem gluchophage, vitamin D, vitamin b12, selen, inositol i aspirin protect 100. Zanima me da li je prah inositola bolji nego tablete? Pozz
-
Ima li netko da pije inofolic? Ja sam pocela prije 2 mj. I osjecam da mi jajnici više "rade", kao da mjehurici pucketaju oko ovulacije. Imate li kakvih nuspojava? Osjecam samo da sam smirenija bas mi pasu.
-
Javljam se prvi put. Borimo se s neplodnoscu vec 5 godina, ja PCOS, MM sve ok i moram reci da je ovo zaista cudesan prah jer je ovo prvi put da imam sluzi ko u prici, mjerila s trakicama i prvi put vidim sta znaci kad je crtica jednaka kao i kontrolna, stvarno cudesno...
-
Treba uzeti i ovo u obzir...test na glukozu nije skup i radi se i u privatnim labatarorijima.meni je osobno prenizak.Moja lječnica uopče nije reagirala.Budem je posjetila ovih dana da ispitam njeno mišljenje.
-
samo nekako mi se cini da je bolje izregulirati hormone necim prirodnim ako je to moguce (tipa inositola) nego sa klomifenom ili metforminom
-
Molim vas za pomoc,nova sam na forumu,imam policisticne jajnike i sve sto je vezano za njih pa vas molim da mi kazete da li se Inozitol moze sad nabaviti i u Hrvatskoj ili mogu li piti i taj Twinlabov preparat?Trudimo se za bebicu vec godinu dana,al jos nema rezultata.
-
Malena2 gdje si nabavila Inofolic?
-
Ja sam nabavila U Trstu.. pijem već nekih 20-tak dana... nisam osjetila neke promjene. Ali sam vadila nalaz hormona i estdaiol mi je 5 dan ciklusa bio 5 tad nisam pila Infolic, počela sam ga piti negdje 10 dan ciklusa, zatim sam opet vadila progesteron 21 d.c. iz znatiželje i estradiol koji je porastao na 58... i talje nizak ali je porstao.
Prvi put da su me cike bolile kao lude pred mengu inače nikad.
Sad jel to od Infolica neznam.... Nikakve sluzi posebne nije bilo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma