-
Evo stiže
Koji su prehrambeni izvori inozitola i folne kiseline?
INOZITOL
Najbogatiji biljni izvori inozitola su: agrumi, integralne žitarice, orašasto voće (kikiriki), sjemenke (pšenične klice), grahorice (grah), pivski kvasac. Svježe voće i povrće sadrži više inozitola u odnosu na zaleđene proizvode, one u konzervi ili bez soli.
FOLNA KISELINA
Folna kiselina prisutna je u zelenom povrću sa velikih/širokih listova, jetri, jajima, grahoricama a niskog je sadržaja u voću, mesu i mlijeku. Kuhanje hrane u samo nekoliko minuta gotovo u potpunosti (90%) uništava količinu folne.
Kako i koliko dugo se koristi Inofolic?
Inofolic može se koristiti u bilo koje doba dana. Preporučamo količinu od 2 grama dnevno. Prah se rastopi u čaši vode.
Upozorenja
Inofolic je dodatak prehrani i postiže najbolje efekte u kombinaciji sa uravnoteženom prehranom. Inofolic nije lijek i ne može zamijeniti terapiju koju je propisao liječnik.
Držite izvan dohvata djece mlađe od 3 godine.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma