-
... pozdrav.. nova sam i zabrinuta
mislim da mi je upravo završila druga "lažna menga"
ovako... ciklusi su mi redoviti, točno 30 dana već godinama
imala sam mengu 1.5. i oko 15.5. počela osjećati "simptome pms-a" i postalo mi jako čudno jer su počeli biti intenzivniji nego ikad, natekle grudi, naglo sam natekla sva (prije toga sam smršavila još koju kilu, bavim se tenisom i tae bo aerobikom) , počela osjećati kronočni umor, zatvor, ekstremni apetit, a neznam šta bi to bilo baš to što mi se jede, teška bit sama sebi, bolovi dolje... i ja pomislila da sam trudna... i napravila 2 testa (bzvz jer je ionako bilo prerano) i 29.5. imala kod ginekologa termin. otišla i sve ispričala, on hladno rekao da čekam da mi menga izostane pa se javim jer on još ništa ne vidi ( a i kako bi ako sam bila tada možda 2 tj trudna). i ja dobila mengu 30.5., bila još oskudnija nego onače (inače su mi tri, četiri dana jer se "pročišćavam" kroz znoj i svakodnevene treninge valjda), menga prošla i meni "simptomi PMS-a" kroz cijeli 6. mjesec, i dalje dobivam lagano na kilaži kao da mi se voda nakuplja u tijelu, umor i lijenost, i dobila 1.7. mengu bez boli, jedva 3 dana... i sad gotova i opet isti osjećaj u tijelu... pa me sad zanima dali da napravim test jer fakat imam intuiciju da sam trudna... slika i prilika sam svoje mame po fizičkoj građi, a mama je tek slučajno s 3,5 mjeseca trudnoće saznala da je trudna jer je imala normalne, redovite menge...???
ispričavam se što sam zagnjavila, hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma