Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Zahtjev oca za viđanje djeteta na samo

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Zahtjev oca za viđanje djeteta na samo

pozdrav svima....
    napokon danas na 3. ročištu određeno da otac dolazi viđat dijete od 16 mj na adresu majke uz njenu prisutnost i prisutnost osobe iz centra.
    Sutkinja nije željela određivati za kasnije, tj. kad bude dijete na samo moglo biti sa ocem, već da to sam otac kasnije mora sam zatražiti.

Mene sad zanima koji je postupak, kome otac daje zahtjev da li se opet ide na sud , na czss, ili to samo možda djelatnik centra koji bude vršio nadzor može izdat neko rješenje da dijete može biti na samo sa ocem?

Da li možda netko zna šta u biti radi taj djelatnik centra koji vrši nadzor nad susretima, kak to izgleda ?

Hvala na odgovorima

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ne brzaš li malo? Pobijedila si i izborila se za svoje dijete, ajde se malo odmori, potapšaj po leđima (evo ti i od mene ), proslavi to malo (kupi si nekaj lijepo i sebi i maloj ili napravi već nekaj kaj voliš) i uživaj.
    I da, za slučaj da ovo nisi čula, a mislim da bi trebala čuti: ti si hrabra žena, svaka čast na izvojevanoj pobjedi.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala elin....naravno da sam ipak zadovoljna na neki način.
    na legalisu sam eto bila sva popljuvana kad sam ispričala svoju priču svi su došli do zaključka da eto ja sam taj razlog radi koje otac ne viđa dijete, i da ja u stvari i ne želim da ga otac viđa, a samo sam tražila savjete, da ne trebam plaćat odvjetnika jer naravno da sama uzdržavam dijete i svaka kuna mi je bitna.
    To apsolutno nije točno (možda zato ne izgaram od prevelike sreće ), ne želim da mi dijete pati i da danas sutra ima problema, hoću da se druži sa ocem ma kakav on bio prema meni i njoj (ranije kad smo bili u vezi budući se vozio mojim autom trgao neljepnicu beba u autu, nosiljku vadio iza auta pod raznim izgovorima, kasnije sam tek saznala da je imao drugu vezu koja naravno nije smjela znati za mene i dijete, pa eto toliko o tome). sory ja to ne mogu samo tako izbrisati iz svoje glave......

Priznam da sam postavila ta pitanja jer sam dosta znatiželjna a itkad hodam po sudu stalni sam posjetioc pravnih portala i foruma pa eto..... :/

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

srećo moja, izdrži, biti će sve dobro. Eto, ja sam naučila kroz ovih par mjeseci što se razvodim da sve čovjek u životu može izgurati, ma kako teško bilo. I kad te pljuju, baci to iza sebe i idi dalje. Ako i nešto pogrešno učiniš, reci si o.k. to i to sam pogriješila, neću više to napraviti i idi dalje. Sretno.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

tuga05 svaka čast,

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •