mozda ti se nece svidjeti ovo sto cu ti reci, ali mozda je bolje da kroz sve ovo prodjes sama.. covjek se u kriznim situacijama zna previse i pogresno vezati za nekog, covjeka o kojem ti pricas konkretno.. i onda iz jedne veze uleti u drugu i opet sve iz pocetka.
Ovo sto moras proci, moras proci SAMA. Vjeruj mi da ces poslje toga biti jaca i bolja osoba, ne mozes jos zamisliti koliko..
a sto se blagdana tice.. ah.. dodju i prodju.. ja sam raskinula sa BM taman negdje pred Bozic i isto me hvatala tuga.. moj mali nije svoj prvi bozic docekao sa svojim roditeljima., tukla sam se i grizla zbog toga jer mu nisam niti jedan jedini i to prvi bozic dala da iskusi zajednistvo. Ali onda sam se srecom otrijeznila i krenula dalje. Sada dolazi Bozic, dio cemo biti zajedno, a dio ce nadam se provesti sa svojim tatom.. nije idealno, ali sam sigurna da ce mu biti bolja i ljepsa atmosfera bez tenzija ni na jednoj ni na drugoj strani.
Okruzi se obitelji ako ju imas, prijateljima.. ljepom muzikom, kolacima, daj si oduska u radjenju ukrasa za bor, sto si vise das posla to ces manje imati vremena za razmisljanje, kod mene to pali