Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: zubi i temperatura

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno zubi i temperatura

nina će za par dana napuniti godinu dana i do sad su joj izbile gornje jedinice i dvojke i donje jedinice.Jučer je dobila temperaturu 37.5 i još je danas držala,a navečer je skočila na 39.1.Prije spavanja sam joj stavila čepić.Je li moguće da joj je temperatura skočila zbog zubića,dosta slini i gura rukice u usta?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pedijatri će reći da tolika temp ne može biti od zuba, a ja sam u bolnici srela jednu mamu čije jedna curica svaki puta od zubi dobije visoku temp. Ako nema simptoma ja bih napravila urinokulturu, eventualno još CRP. Nekako ne volim te temp bez simptoma. Ali naravno, mogu biti razno razne viroze koje završavaju osipom nakon par dana (trodnevna groznica..). Sad vlada sve i svašta. Ja sam prošla tih temp more ali kad mi je zakurila 39 bez simptoma, znala sam da je uroinfekt.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I D. je dobijao temperaturu zbog zubica al ne tako visoku.Isto tako je bez simtoma dobio visoku temperaturu kad je imao upalu grla a normalno je i jeo i pio,zato mozda bolje na pregled.
    Ima li jos temperaturu?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ako danas bude imala,idemo pedijatru,sad još spava

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj twin prvotno napisa
    Pedijatri će reći da tolika temp ne može biti od zuba, a ja sam u bolnici srela jednu mamu čije jedna curica svaki puta od zubi dobije visoku temp. Ako nema simptoma ja bih napravila urinokulturu, eventualno još CRP
    Upravo tako je bilo i kod mog L, on bi dobivao i preko 39 od zubića, iako su me uvjeravali da to ne može biti.

Ako temperatura danas ne padne, a nemate drugih simptoma, bilo bi svakao dobro otići pedijatru da se djetetu izvadi krv.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

danas je Nini temperatura ujutro bila 37,otišli smo doktoru i ustanovljena je lagana upala grla,ujutro vadimo krv i nosimo mokraću,a pitanje je kako ću je uhvatit (mokraću)?!

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Trebalo bi joj zaljepiti kesicu ako je problem uhvatiti mokracu u casicu. Mi bi s uputnicom za urin posli na pedijatriju, sestra bi je oprala i namjestila (zaljepila) kesicu , kad bi se popiskila , samo bi smotala kesicu i odnjela u lab. To ti moze napraviti i sestra kod tvog pedijatra , mozes i kuci , ali meni bi uvik pobigla , pa sam je onda radije vodila na pedijatriju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •