-
slabo menstrualno krvarenje
Zanima me dali je neka od vas imala sličan problem...Dakle do sada sam imala uvijek vrlo redovite M,svakih 30 dana. Bile su jako obilne i dugotrajne bez ikakvih popratnih smetnji. Prije 2 god imala sam krvarenje nepoznatog uzroka pa sam morala napraviti kiretažu. Obavljen je patohistološki nalaz i sve je u najboljen redu.Nakon toga moje M su i dalje stizale kao urica ali krvarenje je bilo znatno slabije i trajalo ja 3-4 dana. Što je naravno ,super. Krajem siječnja ove godine a prije prvog lagano stimuliranog IVF imala sam M točnije krvarenje koje je trajalo 1 dan i možda 2-3 dana smečkasti i. IVF nije uspio jer sam imala 2 prazna folikula.Evo 22.02 dobila sam M. ponovo krvarenje slabo,jako slabo,samo jedan dan a danas gotovo da nema ništa. Hormone( 3 i 21.DC) sam radila krajem rujna i bilo je sve u najboljem redu. Pitala sam Dr. trebam li ih ponoviti rekao je da nema baš nikakve potrebe.Predpostavljam da sam ih radila kako bi se dokazalo dali postoji ovulacija. Dali je netko imao sličnu situaciju i što bi to moglo biti? Ovaj mjesec imam prirodni IVF pa se unaprijed bojim da će opet biti mućak u folikulima :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma