Matrixx, ženo, mogla bih potpisati skoro pa sve (osim specifičnosti tvojih zdravstv. komplikacija) i ja sam prošla tu katarzu i smirenje i sjećam se kako je dobro kad dođe pomirenje, kad uživaš u djeci, u prirodi, u životu, najiskrenije uživaš u sreći drugih (bez obzira jesu li s ovog PDF-a ili ne), sretna i pomirena, ženstvena, želju za majčinstvom otpustiš jer ne možeš drugačije, samo ne znam to tako lijepo napisati. Znam da je to sretan trenutak, pretpostavljam da sam ga dobro ovako "na hladno", iz virtualne udaljenosti, prepoznala kod tebe, i zato ti na njemu čestitam. Ali, taj trenutak se ne može požuriti, on dođe sam, preplavi te, baš kao što ona pjesma pjevau - you can't hurry love. Jedan od mojih motoa tih dana je bio film Mediterraneo i ona posveta na kraju -
per tutti coloro che hanno scapatto (u stilu posvećeno svima onima koji su pobjegli, odustali). I za to treba snaga, koliko i za nastavak. Pretpostavljam da se neće Roda širiti tako da udomi takvo nekakvo mjesto, možda se može nešto tako osmisliti na forumu Beta, ali postojalo ili ne, to ne znači da su takve žene same i imaju svoje "sestre", negdje u toplini ovog virtualnog mraka. Evo, kad sam to sve ogolila, da objasnim da je kod nas je MM bio taj koji to nije tako mogao doživjeti i na kraju je bio motivator za postupke i na kraju je dijete i došlo iz postupka, na koji sam išla skoro pa bez ikakve nade ili očekivanja. Cure, svima sve najbolje na našim različitim putovima, a nikad ne se ne zna kad će se čiji putevi možda i sresti

!