cure, evo sad kad imam ovu vrijednost bete, podijelit ću s vama svoju priču. i meni je samoj nevjerojatna jer vjerujte nisam se tome nadala, a napisat ću vam i zašto.
Dakle, počet ću od transfera koji kao što ste mogle pročitat nije prošao lijepo, umjesto osmijeha na mom licu se vidio šok i toga trena kad je završio ja sam bila uvjerena da se moje mrve neće uhvatit. tumbali se kući do Os, išli smo autoputem al opet dio smo prevali po našim krasnim cestama. taj dan baš sam bila pesimistična ali to sam držala u sebi da ne bediram ljude oko sebe. i znate kako ono dobijemo papir sa th.poslije transfera...e tu kreće ludnica..
Možda je i blesavo što ću sad to napisat ovdje na forumu,ali učinit ću to samo da inspiriram sve kojima je inspiracija potrebna i da se na mom primjeru uvjere da i kad čovjek zezne ili misli da je zeznuo stvar, nebo pošalje ono što je zamislilo. Neki od vas možda znaju da smo i mm i ja med. tehničari. mislim koma. od th mi pisalo 2000 i. j choragona 10. 02.,11.02 decapeptyl 0, 1 pa opet 14. 02. 2000i.j choragona. a sad šta smo mi sve uspjeli zbrljat, naravno ne namjerno ali eto...
Umjesto choragona dali ovitrelle jer sam njega imala sačuvanog na svom odjelu baš za tu svrhu. oba su bhcg, jedan alfa a drugi ne, to je skoro isto samo što neke klinike prakticiraju jedan a neki drugi. to je bila prva doza.
i to je bilo jedino ok u svoj th. U srijedu nam došao šogor i mi se okupirali njime. ja uvjerena da je vrijeme da dobijem decapeptyl jer mislim da je 11. 02. mm ode u frižider, ja otkrila trbušćić i to je to..bocnuo on.
Ali šta? U subotu ujutro otvorim frižider a kad ono tamo...decapeptyl! kad se nisam onesvjestila...pa mi dali u srijedu drugu dozu ovitrella umjesto decapeptyl. ? nismo sebi mogli doć, nikad nikome nisam dala krivu th, a u svom slučaju i krivu th, i u krivo vrijeme, i u krivoj dozi, ma sve smo zbrljali.jedino pacijent ostao pravi! dobro da to sve nije dobio mm a ne ja,haha, sad mi je smiješno a ne znam stavit smajlić . onda smo se unezvjerili jer nismo mogli vjerovat da kako se to desi da čovjek baš sebi eto zbrlja...ne daj Bože i nekom drugom.
i tu sve sad već poludila od bijesa kažem mm pa šta sad ne možemo se sad cijepit protiv bjesnoće pa nam ostaje da pustimo da ide..bit će kako bude. ako ne bude baš sad pa bit će nekad, ne vrijedi sad mislit šta bi bilo kad bi bilo. ako ne bude neće za to biti krivac samo th, i tako se mi opustili, tješili,odlučili da čekamo pa šta bude
.
Ne znam da li se koja sjeća da sam bila postavila pitanje u koju svrhu se daje decapeptyl nakon et, al nisam dobila odgovor . i to tako ostalo. eto iz tog razloga nismo se puno nadali. a nismo ni nikom rekli šta smo zbrčkali da nas ne uspaniče. kad ono u srijedu na testu blijeda crtica...hm, mislim si ja ma to je sigurno od ovitrella ,još dali više ma to se sigurno nije stiglo izlučit. al brzo me prođe ta misao, proradio crv sreće..i ja ga šaljem na forum, i u petak ponovim test kad crtica tamnija i tu postajemo svjesni stanja...vidi se euforija oko nas al mi još ne dijelimo tu sreću s nikim osim s vama cure. i tako danas ipak, po volji neba i Onog sa njega obuzeti smo svakakvim lijepim osjećajima, jer to je dokaz da nam se Bog zaista odozgo smije i nije mu jasno zašto mi brinemo kad je On tu da ispravi stvar.
eto cure, nadam se da sam vam uspjela prenijeti dio svojih emocija, i da ćete svi osjetiti ovaj blagoslov. naš put je težak, ali kad se čini da nema nastavka nikad ne znaš kad će te zaskočit sreća...kad se najmanje nadaš i kad ti se čini da je sve protiv tebe...stići će mali anđelčić.!

Odgovori s citatom
i stvarno je to marfijev zakon kad nesto krene naopako, a ipak zavrsi s najboljim mogucim ishodom
.
.