-
rikikiki,
. Ma, ne mora čak niti dg. bit navedena, čim žena u stimulaciji dobije 20 js, najčešće se, po mom laičkokm praćenju, radi ili o PCO-u ili nekoj varijanti toga, onda pola bude od toga ciste. Opet malo stajem na stranu dr-a jer znam ženu kojoj nije dijagnosticiran PCO (ali dulji ciklusi odmah mirišu na to, plus mlade godine), išli su u dobroj klinici na dugi protokol baš zbog toga, praćena je itd. i eto ti blizanačke trudnoće i stvarno teške HS - spasio ju je natpis s tabelama u Rodinoj brošuri jer teško je laički shvatit što nije normalno, a što ne. Roda i cure i dr-i koje su pisale brošuru su super i to je stvarno nešto što bi po meni trebalo biti prvo nešto s čime se par susreće na MPO putu - svojevrsna Biblija. I mene je spasila rvukovi s komentarima kad sam imala blagu HS. Dr-ovi često i kažu, ali možda se boje da ne prepadnu ženu itd. Sigurno velika većina njih postupa tako da se rizici minimizraju, ali medicina nije matematika. Većina dr-ova, u stvari svi, koje sam upoznala su u ovom polju super.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma