Citiraj matrixx prvotno napisa
Osjećam se ženstveno, privlačno, zaljubljeno, ispunjeno, sretno i bez djece. Ne treba mi da se potvrđujem ni sebi ni drugima. Sigurno je lijepo imati djecu, ali lijepo je i ne imati, ako čovjek zna uživati u životu.

xxx

Sretna sam sa svojim malim nećacima, tek sada mogu uživati u njima kao da su moji. Prije sam bila ljubomorna na svoju vlastitu sestru, i svaka njena trudnoća za mene je bila težak udarac. Sada više nisam ljubomorna, sretna sam zbog svih mama i sve djece na ovom svijetu, i osjećam se dijelom toga, iako nisam konkretno na svom tijelu to doživjela, ali mi taj osjećaj nije ostao stran. Bliskija sam sa sestrom i njenom djecom, kao da sam ih ja rodila. Ne osjećam se uskraćeno. Imam još i slobodu, što isto nije loše (tek učim to cijeniti). Nešto izgubiš, nešto dobiješ. Tako je to.

Moguće je biti sretan na bezbroj načina.
Draga matrixx, drago mi je i sretna sam zbog tebe i ja sam se tako osjećala i razumijem te 100% (ali je onda kod mene slučajno ispalo ovako kako je, vjerovala mi sada ili ne, ali emotivno sam prihvatila sasvim da je to to, da nećemo imati (barem biološke) djece)! Ako je to tvoja konačna, (a i ako nije, nije sada u ovom trenu važno), čestitam ti na njoj, dobro je imati "closure". Želim ti sve najbolje i šaljem pozdrav ! Ostaj zdravo i veselo!