Nećemo se sad ovdje natjecati tko živi sretnije sa svojim mužem. Ono što sam napisala malo sam iskarikirala, da sam u njemu vidjela samo tipa sa lošim spermićima. Voljeli smo se cijelo vrijeme, šalili smo se i mi oko postupka, on mi je davao injekcije, čak smo putovali u inozemstvo na skijanje, sa injekcijama.pčelica2009 prvotno napisa
Postati mama je najljepše.
Biti sretna je isto najljepše.

sorry što se ja opet nadovezujem ali ja sa svojim mužem živim isto sretno kao i kad sam se udala!Još smo bliži jedno drugom što zajedno prolazimo kroz ovo.Smijemo se zajedno blesavoćama oko pikanja(neću sad u originalu),i živimo život najnormalnije.Pa ja radim sa 30 djece i obožavam ih sve.Halloooo cure,pa nismo mi jadne zbog toga mi se samo liječimo i pokušavamo ono najljepše-postati mame.Pa ima li šta ljepše??
 sorry što se ja opet nadovezujem ali ja sa svojim mužem živim isto sretno kao i kad sam se udala!Još smo bliži jedno drugom što zajedno prolazimo kroz ovo.Smijemo se zajedno blesavoćama oko pikanja(neću sad u originalu),i živimo život najnormalnije.Pa ja radim sa 30 djece i obožavam ih sve.Halloooo cure,pa nismo mi jadne zbog toga mi se samo liječimo i pokušavamo ono najljepše-postati mame.Pa ima li šta ljepše?? 

Odgovori s citatom
  Odgovori s citatom