I ja sam imala 2 jake hiperstimulacije (prvu toliko jaku da od vode u tijelu nisam moglani disati). Prvi put sam u jednom danu dobila 10 kg, drugi put 8. Završila sam na infuziji i vrlo brzo se oporavila i od jedne i od druge hiper. Možda zato sto je razmak između postupaka bio 15 mjeseci jer smo tako odlučili ja i moj MPO doktor svjesni svih mogućih rizika. Bila sam i na jednoj operaciji koje se isto zakomplicirala osim mene u svijetu je postojao još samo jedan slučaj takvih komplikacija koji bi bio poznat u literaturi. I nikada mi bez obzira na sve nije palo na pamet nekoga odgovarati od svog cilja, nazivati MPO umjetnom oplodnjom i navodoti floskule Bog je tako htio (kao matrixx u svom uvodnom postu ove teme). Ako ćemo gledati što je Bog htio, zašto se liječe ljudi oboljeli od npr. raka pa Bog je htio da umru-nemojmo imati dvostruke kriterije i MPO je liječenje. I kemoterapija ima svoje negativne strane pa ljudi ne odustaju. Znam da nije lijep primjer ali to su činjenice. Nikog ne osuđujem, hvala Matrixx što je sa nama podijelila svoje teško iskustvo i upozorila na posljedice, ali moglo se to sročiti i puno drugačije! Eto nek se ljuti ko hoće ali to je moje mišljenje (i da po broju postova ne bi mislili da sam nova u ovome ja sam u MPO priči od 2 mj 2005. g ali sam skužila kako se logirati tek nedavno, al čitam forum od tada)