Joj, ma ja ne mislim da je to nešto specijalno lijepo, meni je to normalno, to su ti isti ljudi koje sam voljela i prije, volim ih i dalje. Meni je osobno koji put bed što ne znam da li se javiti nekome ko je bio u istim vodama... Moje je iskustvo da se na forumu nekako nađemo i prepoznamo sebi slične, ne samo vezano za pitanje MPO-a, nego isplivaju i slični interesi, slični senzibiliteti... Imam par takvih forumašica koje više ne pišu, imam im se želju javiti jer su mi zanimljive i pitati ono pitanje što ima novo (a pritome sam, najiskrenije, zainteresirana doslovno za sve novosti jer su mi te žene zanimljie po razmišljanjima, po poslovima koje rade i raznim drugim stvarima), ali bojim se jer sam i ja opterećena s time podtekstom pitanja "što ima" da to možda ne bi shvatile kao da ih pitam u kojoj su fazi od postupaka (zašto ne i to, ako o tome žele pričati), a da se trenutno ne žele vraćati na to... Puno puta na njih mislim... ono, šta ima s tim dragim i zanimljivim ljudima, čime se bave, zainteresirano bih slušala, naravno, ne (samo) vezano za MPO... Ako slučajno lurkaju, šaljem immatrixx prvotno napisa
i
.