-
Mislim da je super ideja o odvajanju tema, jedan zdravstveni, drugi exit dio, u stvari, exit dio uključuje puno toga i iz "wewine" fantastične studije je vidljivo da su različiti triggeri za exit - jedan i jest zdravstveni dio, drugi su godine, neuspjesi postupaka, financijski i logistički limiti itd.
Ako je ovo zdravstvena tema, odgovorilia bih Pinky - Pinky, ne moraš se bojati količine lijekova, nije to toliko ključno, dugi protokol je baš za spriječit hiperstimulaciju, kratki protokol je koji put zeznutiji, a može zez doći i od "bezazlenog" klomifena koji često ide i bez UZV-a - meni je baš od toga došao i od aspirina. Kako je matrixx iskreno napisala, a i kako su njeni liječnici iskreno i kazali, nikad ne znaš što će točno prevaliti neki balans zdravlja, nije to toliko često, ali ne treba ni zatvarati oči pred tim rizikom. Ne kažem da sam bila drugačija - prvi Suprefact sam ostavila na stolu kolegicama ako padnem u anafilaktički šok i dođe me spašavat hitna, da bih završila bez ikakvog straha ko u filmu Fearless s Jeff Bridgesom - s pjesmom na laparaskopiju koja je ulijetala usred godišnjeg, između vikenda na Krku i tjedna u Splitu. Teško je naći sredinu... I o tome treba progovoriti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma