Jeli se itko susreo sa suhim kestenjem?
Što se može s tim, osim napraviti brašno?
Jeli se itko susreo sa suhim kestenjem?
Što se može s tim, osim napraviti brašno?
Joe, nisu te naučili da se hrana ne bacaJoe prvotno napisa
?
Ši, naravno da mogu.
No u tu svrhu koristim stare olovke.
Kako ih srediti da budu jestivi, možda čak i ukusni?
Namočiti? Pa napraviti normalan kolač sa kestenima?
Otkuda ti suho kestenje? nama bi uvijek kesteni nakon stajanja bili puni crva.
U Zagrebu dosta kestenjara i dalje peče. nemam pojma otkuda im kesteni ali mogu reći da nisu neke kvalitete. osim što ih je pola za bacito, preostala polovica ima čudnu boju iako mi je okus dosta dobar.
Čudnovati putovi iz EU 8)
Nisam ih još vidjela, raspitujem se unaprijed ima li smisla naručivati ih!
Ima ih za kupiti sasušene.
Ono što sam našla akording tu gugl, to se koristi masovno :/
jesu oni suhi i oguljeni? - nekako mi se čini da sam davnih dana to vidjela (mislim u kineskom dućanu u Australiji)
Ne znam kako se upotrebljavaju