Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Može li ona u 9-36?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Može li ona u 9-36?

Drage AS majstorice, kupujemo drugu AS, imamo MC Toby. V. ima 19 mjeseci ali je tek nedavno prešla 9kg ..nije baš u kategoriji izjelica. E sad, mene zanima koji su eventualni razlozi protiv kupovine AS 9-36, npr Romer Evolva 123 Plus ili Comfort Pro, naravno pod uvjetom da V. čvrsto i lijepo u iste sjeda? Malo mi je glupo kupovati drugu AS koju ćemo koristiti do istog uzrasta kao i prvu....
    Što kažete?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ne kužim, zašto nova AS?
    19 mjeseci, MC Tobi bi trebala odgovarati bar još dvije godine.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    Ne kužim, zašto nova AS?
    19 mjeseci, MC Tobi bi trebala odgovarati bar još dvije godine.
    ja sam isto malo mozgao jer je malo nejasno napisano, ali ako sam dobro shvatio druga sjedalica je valjda za drugi auto.

što se tiče kombiniranih, pogledaj kako su prošle na testovima i ako te to zadovoljava i možeš je ispravno montirati u auto ne vidim razlog zašto je ne bi odabrala

jaffa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Kako je bebe confort 9-36 kg trianos safe side prosla na testovima? Imam tu,al mi treba jos jedna pa razmisljam bili istu ili ne.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

zanimljivo, ali ADAC tu AS nije imal na testovima (od 2003. do 2008.)

jaffa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Steta... Ne znam dali da uzimam istu.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo i ja ću se ubaciti ovdje jer imam sličan problem..N. ima 1,5 god i 13 kg i u jednom autu u kojem se vozi 90 % vremena je Tobi, ali sad moramo kupiti još jednu as jer ju mm vozi i kupi u jaslicama.Za sad imamo neku posuđenu, koju moramo vratiti u dogledno vrijeme, pa me zanima je li pametno kupovati as od 9-18 ili ovu od 9-36 s obzirom na njenu kg i starost???i preporuke za ovu od 9-36 molim.Ukoliko je bolje/isplativije kupiti tu od 9-36 nju bi novu kupili i bitno mi je da je dobro prošla na testovima, a ako ipak preporučate 9-18 onda bi se odlučili za Tobi opet jer smo jako zadovoljni i onda dolazi u obzir i rabljena...

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Pužić pogledaj kako ti dijete sjedi u kombiniranim sjedalicama. Za trianos ne mogu naću test, ali montirala sam ju i činila mi se kvalitetnom. Problem se može javiti ukoliko ti dijete voli spavati u autu jer se teško u kombiniranoj sjedalici postiže dobar nagib za spavanje.
    Meni se uvijek čini da je bolje imati sjedalicu jedne grupe jer je ona optimizirana za određeni uzrast, ali nije pravilo.
    Ako razmišljaš što ti je isplativije, možda da ne uzimaš tobicu za drugi auto, nego MC priori, ona je nekih 1.200 kn, ipak dosta jeftinija od tobice, a možeš ju odlično montirati, možda i naći rabljenu na burzi. Djete bi u njoj moglo biti i do 4,5 godina, zavisi o visini i težini, ali dug je put od 13 do 18 kg.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala ti saška , odlučila sam se ipak potražiti okolo rabljenu tobi jer i ja nekako mislim da je bolje imati as jedne grupe, a i ova od 9-36 mi je nekako prevelika za nju (bar mi se čini na slikama i ne mogu ju zamisliti u tome još).ona inače nije neka spavalica u autu iako se zna i to desiti , pa volim da ima nagib, a što se prioria tiče znam da je prošao bolje na testovima od tobija i da je jeftinija al mm-a nerviraju ti pojasi koji se uvrću i ona donja kopča što ispod guze ostane kad ju stavlja, pa to mora izvlačiti...to mu se sad događa s ovom posuđenom sjedalicom i izričito je napomenuo da tražim tobi jer smo na nju navikli i super nam je, zato je sad potraga usmjerena na tu starnu prvenstveno po burzama ako uspijem iskopati, a možda bude neki popust za Uskrs u trgovinama kao št je bilo oko Božića 1000 kn za Tobi ko zna :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •