Drage AS majstorice, kupujemo drugu AS, imamo MC Toby. V. ima 19 mjeseci ali je tek nedavno prešla 9kg ..nije baš u kategoriji izjelica. E sad, mene zanima koji su eventualni razlozi protiv kupovine AS 9-36, npr Romer Evolva 123 Plus ili Comfort Pro, naravno pod uvjetom da V. čvrsto i lijepo u iste sjeda? Malo mi je glupo kupovati drugu AS koju ćemo koristiti do istog uzrasta kao i prvu....
Što kažete?

Odgovori s citatom
, odlučila sam se ipak potražiti okolo rabljenu tobi jer i ja nekako mislim da je bolje imati as jedne grupe, a i ova od 9-36 mi je nekako prevelika za nju (bar mi se čini na slikama i ne mogu ju zamisliti u tome još).ona inače nije neka spavalica u autu iako se zna i to desiti , pa volim da ima nagib, a što se prioria tiče znam da je prošao bolje na testovima od tobija i da je jeftinija al mm-a nerviraju ti pojasi koji se uvrću i ona donja kopča što ispod guze ostane kad ju stavlja, pa to mora izvlačiti...to mu se sad događa s ovom posuđenom sjedalicom i izričito je napomenuo da tražim tobi jer smo na nju navikli i super nam je, zato je sad potraga usmjerena na tu starnu prvenstveno po burzama ako uspijem iskopati, a možda bude neki popust za Uskrs u trgovinama kao št je bilo oko Božića 1000 kn za Tobi ko zna :/