Originally Posted by
koksy
Izgleda da sam se prerano poveselila...
Sljedi duzi post...
Poslje vrtica otisli mi u park! Sve super, spustamo se toboganom, secemo i gledamo kak tece rijeka, pusemo u maslacke, slikamo se i tati saljemo mms-ove... A onda moj sin spazi jednu pozornicu koja stoji na jednom igralistu vec jaaaako dugo. To mjesto ustvari sluzi klnicima da tamo vikendom piju, dakle prepuno je smeca, cikova a pogotovo stakla, stakla stvarno ima posvuda. Ali on se hoce tamo penjati, ja kazem necemo ici tamo, odi idemo jos malo setat. Ne! On hoce tamo, ja cucnem, pogledam ga u oci i ukratko objasnim; ne mozemo tamo, opasno je, mozemo ici bilo gdje drugdje. Ne! On hoce ici tamo, siza lagano pocinje. Opet ja; znam da ti zelis ici tamo ali opasno je i zato neidemo. Dodi idemo na tobogan. Ne! Siza kulminira, krece plac, vristanje i otimanje, on zeli ici tamo!
Uzimam ga na ruke on se baca, vriiiisti iz sveg glasa. Stavim ga u triciklic i krecemo prema autu, al on se migolji, baca i voznja u triciklu je nemoguca. Opet ga uzmem na ruke, auto se cini toliko beskrajno daleko, ljudi mi se smiju jer ja njega nosim onako ispod ruke, ko vrecu, jer ga ne mogu zadrzat a s drugom guram triciklic. 10-tak puta sam ga morala spustit dolje da mi ne padne i ponovno ga primit. Na kraju sam pukla, tricikl ostavila i pozurila do auta. Stavljam ga u AS ali nema sanse da ga vezem jer se baca i naravno, jos uvijek vristi. Odjednom mi onako sav znojan i crven u licu uputi pogled od kojeg sam se smrzla. Izgledao je skroz izbezumljen, prestravljen, kao da prozivljava najgoru nocnu moru. Uzmem ga opet na ruke u nadi da cu ga tako smirit, nista, jos gore, nazad u AS, nasilno ga vezem (uzasno zvuci al sam stvarno morala upotrijebit puno snage da ga uspijem zadrzat u sjedalici) trcim po tricikl, ljudi se okrecu jer cuju da dijete vristi u autu a ja se osjecam ko zadnji, da prostite, drek! Cijelim putem doma urlanje, dolazimo doma ne smiruje se, baka, deda, teta, svi smo ko njega, al on mene vuce u auto, doslovno, cak mi je i jaknu donio da si obucem jer je zelio da ga otpeljam do te vrazje pozornice!
Doma je trajalo jos 20 min a onda odjednom, klonuo je glavom na moje rane, iscrpljen, smirio se i kao da nista nije bilo!!!
A ja, ja se sad osjecam toliko jadno, psihicki iscrpljeno i bespomocno da vam ne mogu opisat. Sad je kod bake a ja cmizdrim vec sat vremena jer ne kuzim kako da ga smirim i da ne place skoro sat vremena!
A ja nisam tip kojeg ce netko samo tak izbacit iz takta, i kad je bio najbolesniji nisam nikad pomislila da ja to ne mogu, da mi je to sve pretesko. Do sad...