Citiraj kljucic prvotno napisa
Evo da se malo javim. Šta da vam kažem, stanje je isto, malo gore, malo dolje. Još uvijek je u bolnici. Super je to što su doktori sada uveli praksu da Leoni, usprkos mučninama i povraćanju, ne ukidaju hranu po par dana. I nakon svih kombinacija sa hranom, sada isprobavamo Infantrini (sirius ) pojačan sa maltodekstrinom pa dobiva dosta kalorija u malim količinama. No, još uvijek je dio "na žilu". Ali, napreduje na kilaži mic po mic. Teško je realno reći koliko je teška zbog velikih oscilacija vode u organizmu, ali već dugo ne pada ispod 7200 g.
Naravno da ne može sve biti bajno pa je opet na antibioticima jer je izolirana neka beštija iz peritoneuma (a u 6. mj.je imala peritonitis). Ali baš me briga jer se ona osjeća dobro.
Ja sam isto ok. Bila sam na UZV sa 20 tj. i za sada je sa bracom sve ok! Dapače, puuuno je življi od Leone, danas mi se čak trbuh micao, a tek smo na pola puta.
Oko transplantacije se još ništa ne zna, da li ćemo brže bolje napraviti transplantaciju pomoću manjeg, ne potpuno podudarnog bubrega iz Eurotransplanta (mora imati 8 kg) ili ćemo čekati da stasa za odrasli (10 kg), podudarni bubreg sa živog donora (mene, koja sam sad trudna ili MM)? Još uvijek smo u neizvjesnosti i tako će, vjerujem, biti do jeseni. :/
Draga,ona čeka tvoju kuhinju da počne jesti. Pa, skuhaj djetetu nešto,bolničku niti ja ne bi jela.
I ,da mene pitaju da biram(a ne bi me pitali ) ja bih odabrala da transplantiraju sa 8 kila.