Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: stiže nam uskrs.....2009

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno stiže nam uskrs.....2009

sutra je čista srijeda, počinje korizma, znači, kostime kakve ste skrojile skrojile ste, ajmo dalje.

Jel radite šta za uskrs (osim bojanja jaja), znači mislim na pilad, janjad, zečeve i slično, poklone, ukrase....

ili je to samo rezervirano za advent i Božić?

mi smo ovaj vikend nacrtali velika jaja bojama za staklo i neke piliće, eno se suše, kad budu gotovi, poslikam.

to ide na staklo, zajedno sa cvijećem, travom i zečekima, radit ćemo i jaja na milijun načina i naravno , poklone za obitelj i prijatelje.

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Baš se veselim Uskrs, to mi je najdraži blagdan i zato mi šaljemo čestitke i bojamo jaja i radimo ukrase sa zečevima (tipa vijenac za vrata) i grane okitimo sitnim jajima koje napravimo od papira i slično, nešto što smo sami napravili darujemo najbližima, obavezno imamo punu ukrasnu košaru za crkvu i svečani uskršnji doručak sa veselo dekoriranim uskršnjim stolom, ...

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako jaja od papira?

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

bas me razveselio ovaj topic :D

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moram prvo oprati prozore jer su mi još uvijek djeda mrazovi od spreja po njima . Naravno farbat ćemo jaja na par načina, urediti stan u Uskršnjem ozračju, poklone neke određene ne radimo za Uskrs, svatko od bližih dobije po par naših bojanih jaja.............pošaljem čak i par čestitki familiji koja ne živi u Zagrebu.
    Imam jednu veliku košaru doma, u nju poslažemo sve i svašta, malene piliće, jaja, i lijepo jako izgleda.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mi ćemo naravno farbati jaja. mislila sam kupiti finger paint i dodati malo kolaža. nabrat ćemo negdje trave, cvijeća i složiti u košaricu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •