Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 118

Tema: Jabukonostalgičarka - sve vas pozdravljam!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

evo i mene na tulumu

dobrodošla jabukonostalgičarko

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pa i ja sam išla u KSET, i Pauk, a prije toga u Istarski klub, meni to sve ide u isti lonac, nećemo sad sitničariti.

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hoćeš torticu?
    Dobrodošla!!!!

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa
    Pa i ja sam išla u KSET, i Pauk, a prije toga u Istarski klub, meni to sve ide u isti lonac, nećemo sad sitničariti.
    Istarski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pa kako sam na to zaboravila?
    Ja i Favorit u zagrljaju, ah, BUP, ah
    Evo odgovora mojim jabukonostalgičarkama-tamo sam izlazila prije Jabuke!¨
    I KSET također
    Nena, izgubljena sestra blizanka

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Količina oduševljenja morala je biti izražena tonom uskličnika, nije mi običaj, pardonček

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel uopce ima neko iz istre ko je isao u istarski?
    kset je i dalje dobar, barem sto se tice koncerata. kset caffe petkom zna biti dobar, ovisno o dj-u.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Re: Javite se i nama za koji mjesec

Ali neka, imat ćete mamurluk iduća tri dana jer niste više baždareni i morat ćete moliti omraženu svekrvu da vam čuva djecu!
    ne, ja, ne. Imam proban recept nakon noći provedene u pij u Jabuci - slani štapići i kola. Ili ako si fakat bila skršena kao ja jedan put, onda uz stenjanje zamoliš nekoga da ti kupi tapiće. 8) Za 1 sat si avion.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    kset je i dalje dobar, barem sto se tice koncerata. kset caffe petkom zna biti dobar, ovisno o dj-u.
    o.k. ti imaš život - moram priznati da sam ljubomorna.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    moja dva frenda. jedan je čak i muziku puštao tamo. :sva_sam_si_važna_smajlić:

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemoj biti 2,5godine prije toga sam imala policijski sat u 9 navecer i cjelovecernje-nocno nacicavanje. zasluzila sam malo nemajcinskog zivota

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

znači još ima nade za mene :D :D :D

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    joooj, kad prolupamo u četrdesetima

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    Citiraj elin prvotno napisa
    joooj, kad prolupamo u četrdesetima
    što :shock: u četrdesetima tko? 8) Ne, ja imam 25. Stalo mi toliko na rođendansku tortu svijećica i toliko imam

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dobrodošla i pazi na ručak...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno I za 10 godina isto?

[quote="ivy"]pa đe nas nađe sad dva dana nakon što smo se mi jabukonostalgičari odavdje (točnije s topica ružni, debeli i stari ) okupili uživo u nekakvoj smrdljivoj birtijetini da se prisjećamo mladosti!!!

Vidim da sam uzburkala duhove prošlosti s ovim topicom, ali nije mi jasno kako ste se tako brzo okupili vi jabučari i gdje vam je taj topic „ružni, stari, debeli“? A i zašto ste se baš tamo našli, ajde ovo „stari“ još mogu i prihvatiti , ali kud ste još i ružni i debeli. :shock: Ja sam možda malo makla, ali ne želim se osjećati takvom, lakše mi je kriviti konzervativnu lokalnu vlast i primitivno ozračje u društvu gdje nakon navršene 30-e godine, ne samo da ne možeš dobiti posao, nego se ne smiješ javno ni zabavljati - izvoli biti na dječjim rođendanima i roštiljadama ili na pokojoj svadbi mučiti muža prokletim dvokorakom.
    Sa čežnjom gledam kako u stranim serijama u lokale i klubove izlaze ljudi iznad 30, 40 i 50 godina, a kod nas bi u 99 posto njih izgledao ko zaluđeni stari freak, ako nisi Ante Batinović pa će te prepoznati i skužiti da si tamo zbog profesije. Izgleda da je Jabuka još mila majka, ali što je s onima koji tamo nikad nisu išli. Kud da ja odvedem prijatelje iz Splita i Dubrovnika kad mi jednom godišnje dođu u posjet? Oni nisu nikad išli u Jabuku, ali smo se fenomenalno zabavljali na tulumima u studentskom domu „Stjepan Radić“, uz sva moguća razdoblja i varijacije rock glazbe, Dinovu "Afriku", ali i dalmatinske hitove jer teško je naći Dalmatinca kojega neće razgaliti dobra klapska izvedba. Čak je i MM s vremenom shvatio da “Konoba“ nije „neka tamo ljiga pjesma“, kako mi je to prvi put izjavio i izazvao rijeku lokalpatriotskih suza.

Čak je i on, koji još od srednje škole pobožno ko Gospi pješice hodočasti u Jabuku, s godinama „omekšao“ uho i pristao bi na svakakve kompromise, samo da je više mjesta gdje je normalno vidjeti ljude naše generacije, i one starije, a da to nije birtija na placu gdje pijanci gnjave konobaricu.
    Još je taj Bandić ukinuo i barke na Savi, pa šta je ostalo?
    Ne možemo se mi više oblačiti ko prije, ja doduše nisam nikad ni bila neko tvrdo izdanje niti su mi kvartovski cucki osmišljavali styling (elin mi je bila presmiješna s onim cuckima i oblekom ), ali bi se trebali moći zabavljati i izvan večera u restoranu i izleta s djecom po Zagorju.
    Malo sam zabrijala s temom, ali vjerujte mi, toliko sam željna samo povremenog provoda s dobrim društvom, a vjerujem da ću biti jednako željna i za deset godina, da naprosto zavidim onima koji vole narodnjake. Da ja imalo mogu probaviti tu vrstu glazbe išla bih bez kompleksa i pardona tamo i ludovala, ali ne mogu, ubijte me, ne mogu. Oni prihvaćaju i staro i mlado, neću reći i kičasto i ukusno jer ovo drugo tamo ne postoji, ali izgleda da se fenomenalno zabavljaju (osim što tu i tamo dobiju metak u čelo, ali tko će gledat na sitnice!).

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pa no, rješenje se nameće samo po sebi. otvori nostalgičnu birtiju kojoj je ciljana populacija "ružni, stari i debeli" :D

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    pa no, rješenje se nameće samo po sebi. otvori nostalgičnu birtiju kojoj je ciljana populacija "ružni, stari i debeli" :D
    iako, samo da pripomenem, populacija sa istog topica koju sam ja imala prilike upoznati nije bome ni ružna ni stara ni debela

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

iako, samo da pripomenem, populacija sa istog topica koju sam ja imala prilike upoznati nije bome ni ružna ni stara ni debela
    znam! zato i navodni znakovi

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Re: I za 10 godina isto?

Da ja imalo mogu probaviti tu vrstu glazbe išla bih bez kompleksa i pardona tamo i ludovala, ali ne mogu, ubijte me, ne mogu. Oni prihvaćaju i staro i mlado, neću reći i kičasto i ukusno jer ovo drugo tamo ne postoji, ali izgleda da se fenomenalno zabavljaju (osim što tu i tamo dobiju metak u čelo, ali tko će gledat na sitnice!).

potpuno te razumijem.

što se tiče topica za koji si pitala:

Ružni, stari i debeli

i ja se nalazim izgubljena u društvu s toliko godina u pozadini, a s barem 10-15 manje u glavi i s istom čežnjom razmišljam o serijama u kojima svi normalno izlaze van.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Re: I za 10 godina isto?

Citiraj thalia prvotno napisa
    i ja se nalazim izgubljena u društvu s toliko godina u pozadini, a s barem 10-15 manje u glavi i s istom čežnjom razmišljam o serijama u kojima svi normalno izlaze van.
    Hvala na razumijevanju, ne bih voljela biti jedina čudakinja

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

i ja više nisam proljetno cvijeće, ali kad izađem van (jednom mjesečno, ako ) uopće se ne osjećam staro, makar ne uzlazim na bapska mjesta

ako me i gledaju kao babu, briga me

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nena, em moja jabukonostalgičarka, em moja dalmošica koja voli klapske pjesme. Obožavam tvoj lik i djelo, a tek imaš 22 posta. Dakle,

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bok!!!! I dobrodošla!!!!

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: Jabukonostalgičarka - sve vas pozdravljam!

Kad sam se nedavno počela javljati na Rodu, muž mi je rekao - pazi da se ne navučeš, a ja njemu samouvjereno- ma daj, šta ti pada na pamet ! :shock:
    Ali, šipak, svaki dan čačkam po kompjuteru Nena
    Ovo mi je nešto poznato...
    Dobrodošla...

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nena, welcome to the club!

Kao da sam ja pisala!
    U Istarski sam išla s MM (on je čak imao iskaznicu).

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

ne chatajte, na ovom se pdf-u samo predstavlja, a vi odgovarate s "dobrodošla"!

Nikad nisam kročila u Jabuku, svejedno - dobrodošla Nena!

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

čokolada, još stigneš, a ja ti mogu biti vodič

baš me zanima bih li prepoznala koju od vas jabučarki jer tamo sam ostavila cijelo desetljeće svoje rane mladosti. i još je barem toliko prošlo od mog zadnjeg posjeta istoj

i kako reče čokolada "dobro nam došla, nena "

felix, iznenađuješ me svojim živopisnim noćnim životom

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dobrodosla !!!!

i mene je uhvatila nostalgija....sve mi se to cini miljama daleko jabuka :D kset :D istarski....kad dodjem u Zagreb ( i kad mi se ukine policijski sat) znam gdje cu :D hvala za podsijetnik

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    ne chatajte, na ovom se pdf-u samo predstavlja, a vi odgovarate s "dobrodošla"!
    Sorry zbog kršenja bontona, disciplinirat ćemo se, samo moram reći da je meni ovo dosad, zbog javljanja svih tih cura, bilo tako dobro da je i MM rekao -"jesi đanki, al' vidim da si sretna!"

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Dobrodošla Nena!!

Možda nisam jabučarka, ali sam eto žena od jednog jabučara koji vas pozdravlja

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Dobrodošla Nena!
    A jesi me nasmijala svojim postovima (a znate da mi treba malo smijeha).
    Prijavljujem se kao jabukonostalgičarka (promašila sam topic "stari, ružni debeli", kao, to nije za mene )
    A ja mislila da na ovom forumu neka uštogljena škvadra, kad ono, tulum! (mamurluk - šta je to? marte su stare, ofucane, raspadnute završile u smeću nakon što sam ih nekoliko godina čuvala u ormaru za uspomenu , komandosicu dala svekru... i šta mi je ostalo od mladosti )

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Joj Nena cini mi se da si bas raja... 8)

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Dobrodosla i dugo ostala. A ako nedajboze jednom pozelis da odes odavde, nek' te pukne najgora nostalgija ikad...

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa
    Dobrodosla i dugo ostala. A ako nedajboze jednom pozelis da odes odavde, nek' te pukne najgora nostalgija ikad...
    Krasno rečeno!
    Vishnja

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Cure, još vas nešto moram pitati - kad vi to idete na forum? Skužila sam po vremenu poslanih postova da stižu u ponoć, pa u 4,30 ujutro, evo ga u 6,15 ujutro, 7, je l vi to prije posla, za vrijeme posla, poslije posla, prije spavanja, poslije dojenja... izgleda da ja nisam bezveze mislila da je droga u pitanju.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

prije posla , al ja radim doma, za kompom, stalno moram na netu provjeravat štošta pa prstić samo poleti.

droga, droga....

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

što se noćnih postova tiče, to nije ništa čudno kod nas frekventnih dojilica.još kad se virozice uključe, da vidiš bdijenja :/
    a po danu, ja moram često provjeravati mail, pa mi se omakne

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa
    marte su stare, ofucane, raspadnute završile u smeću nakon što sam ih nekoliko godina čuvala u ormaru za uspomenu
    uuuu, marte. Moje su bile toliko stare i ofucane, ali nisam se dala - išla ih lijepiti. 8) Ali kada im nije više bilo nikako spasa, morala sam ih baciti Znaš kaj, ako se okupimo i dogovorimo za Jabuku idem kupiti nove. Malo ću ih prorošadirati po zidu i onim teglama za cvijeće da ne izgledaju nove novcate - nema smisla. :D :D

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Potpisujem elin :D
    I da, ja na poslu, čim ujutro stignem (prije službenog radnog vremena 8) , najprije pogledam nove postove, pa tijekom radnog vremena pratim ono o čemu mu stižu obavijesti na mail, pa navečer nakon što malac zaspi.
    Vikendom sam rijetko na forumu prije večeri.
    Droga, droga, droga
    I kao kod svih narkomana, pati i obitelj, tj MM, ali se on sirot silom prilika naviknuo, pa zadnjih dana čak pita što ima novog na Forumu :D :D

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

To ja više pitam da sebe utješim. Jučer popodne mi se nije dizao Explorer pa je bilo sh.t, f..k, mother f....r, pali, gasi..., ništa, sve dok navečer nije stigao muž-spasitelj, a onda "Eee, jesi smotana, kaj nisi restartirala?!
    -"Ajooj, nisam se sjetila, maa to je zbog anemije, znaš da sam još slabokrvna (a ne slaboumna??!)".
    Onda je pročitao sve što sam napisala i shvatio zašto sam se i na Facebook prikopčala pod stare dane.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

To ja više pitam da sebe utješim. Jučer popodne mi se nije dizao Explorer pa je bilo sh.t, f..k, mother f....r, pali, gasi..., ništa,
    dud... instaliraj firefox!

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

To ja više pitam da sebe utješim. Jučer popodne mi se nije dizao Explorer pa je bilo sh.t, f..k, mother f....r, pali, gasi..., ništa,
    dud... instaliraj firefox!
    mislim... vuman!

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa kad me niste zvale.

Dobro, nisam stara. Meni je uvijek i zauvijek 17.

Ne znam nikoga iz Istre tko je isao u Istarski.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    Ne znam nikoga iz Istre tko je isao u Istarski.
    znam ja jednog... njemu su zabranili da dolazi

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kaae, javi se sljedeći put
    Ja znam nekoliko Istrijana iz Istarskog...bolje rečeno-znala sam

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vec cujem skljocanje, ode topic u kupus

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

dobrodosla

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa
    i ja više nisam proljetno cvijeće, ali kad izađem van (jednom mjesečno, ako ) uopće se ne osjećam staro, makar ne uzlazim na bapska mjesta

ako me i gledaju kao babu, briga me

obicno ide moje uvjeravanje da sam 10 godina starja i da me doma ceka dijete. al mi, eto, ne vjeruju

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    obicno ide moje uvjeravanje da sam 10 godina starja i da me doma ceka dijete. al mi, eto, ne vjeruju
    i kod mene isto. Kad im kažem koliko fakat imam godina, faca :shock: , a kad im kažem da imam dijete faca :shock: :shock: Ja mislim da je to prema zaslugama - dobri ljudi izgledaju mlađe, zli...
    Onda, leonisa, ako se dobro sjećam ti si bila jedna od sugovornica na topicu hard rock bebe/djeca - ideš li sa nama u Jabuku?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •