Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: sjedalica iz vozača ili suvozača?

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno sjedalica iz vozača ili suvozača?

Zanima me je li pametnije i pravilnije postaviti AS iza vozača ili suvozača?
    Naime, statistike kažu da u slučaju da vozač uoči potencijalnu opasnost instiktivno spašava sebe, dakle izbjegava svoju stranu, pa bi po toj logici bilo pametinje staviti AS iza vozača.A s druge strane gledam većina ljudi stavlja iza suvozača... :? Sredina mi se čini nekako pre otvorena, ako nešto uleti kroz prednje staklo beba je prva na udaru iako neki opet kažu da je sredina najsigurnija ako gledamo bočne udarce.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam imala iza suvozača.

prvo zato što smo se vozile same, pa sam na semaforu malim okretom glave mogla vidjeti što radi, mogle smo si poslati pusu ili osmjeh . drugi razlog je bio taj što sam ju lakše vidjela u retrovizoru, i to me manje ometalo u vožnji. bacila sam tu i tamo blic pogled - i bila sam mirnija.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Statistike koje ja imam pokazuju da je kod udaraca sa strane svaka strana podjednako zastupljena. Takoda je preporuka da vozac odlucuje po svom nahodenju.

Jedan plus za stranu iza suvozaca je taj da kad dijete stavljas i vadis iz auta u principu si dalje od ceste i manje su sanse da vas netko usput "pokupi" (kad se npr. parkiras paralelno).

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ok, hvala

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

malo podižem ovo...

evo i mi razmišljamo gdje postaviti AS..

uglavnom od 10 AS koje vidim u autima 9 AS je iza suvozača..
    zašto?
    i meni je logičnije da je iza vozača nego suvozača..

kako je kod vas?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kod mene iza suvozaca jer se cesto vozimo same pa mi je lakse da je drzim na oku posto je moj djevojcica hiperaktivna ne moze dugo na jednom mjestu a relacije su nam duze pa joj brzo dosadi

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Većinom je iza vozača ako majka je majka često suvozač, kod nas je iza suvozača jer najčešće sama vozim.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kod mene iza suvozaca upravo iz ovog razloga
    Citiraj Ancica prvotno napisa
    Jedan plus za stranu iza suvozaca je taj da kad dijete stavljas i vadis iz auta u principu si dalje od ceste i manje su sanse da vas netko usput "pokupi" (kad se npr. parkiras paralelno).
    cesto vozim sama i cesto parkiram upravo bocno.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno re

nama je jedna iza vozača, druga iza suvozača

dok smo imali samo jednu, bila je iza suvozača. nakon pustih proučavanja, zaključak je bio da je svejedno, a nama je ovako odgovaralo jer bi joj ja mogla dodat igračku, pogledat ju,...a i kad bi zaspala i kad bi sjedalicu stavili u onaj najležećkiji položaj ne bi joj smetalo nogama

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I kod nas je iza suvozača najviše zati što ima više mjesta za nogice, pošto je MM jako visok pa mu je naslon skoro da zadnjeg sica.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mismo je montirali iza vozača jer sam jednom negdje pročitala da je vozačeva strana sigurnije jer u slučaju predstojeće nesreće, vozač automatski trgne volan ulijevo.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Re: re

Citiraj panterica prvotno napisa
    nama je jedna iza vozača, druga iza suvozača

dok smo imali samo jednu, bila je iza suvozača. nakon pustih proučavanja, zaključak je bio da je svejedno, a nama je ovako odgovaralo jer bi joj ja mogla dodat igračku, pogledat ju,...a i kad bi zaspala i kad bi sjedalicu stavili u onaj najležećkiji položaj ne bi joj smetalo nogama
    Kad su dvije/tri onda staviš tako da stanu

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Re: re

Citiraj chris blue prvotno napisa
    Kad su dvije/tri onda staviš tako da stanu

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Meni rekli da diplomate uvijek, po protokolu sjede na mjestu iza suvozača jer je to najsigurnije mjesto u autu prilikom sudara...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •