Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: kad ste kod ginekologa..

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno kad ste kod ginekologa..

...da li koristite one njihove kute i papuce??
    ja obicno biram duze majice ili tunike da ne trebam oblacit kutu, al nikad neznam dal bi obukla one papuce ili da idem bosa.nije mi bas ugodno obuvat papuce koje su zajednicke, em sto su one tanke pa ih jedva nataknem, pa za par koraka do stola izuvat, pa opet oblacit i ici do uzv, pa opet izuvat, al jos mi je bedastije ici bosa..
    dok je ljeto znam si ostavit svoje natikace, al sad po zimi u cizmama il cipelama..
    kako vi prakticirate?
    nisam znala kud s tim pitanjem, nadam se da moze ovdje..

Romana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja nosim u torbi pamučnu suknju sa sobom i obujem te njihove papuče, ali na čarape samo tj. sokne.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mnogi privatni ginekolozi u svojim ordinacijama imaju jednokratne suknjice i papuče.
    obučeš, svučeš, baciš

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sa sobom uzmem suknju i papuče. Kod socijalnog ginekologa kod kojeg idem nikad nisam vidjela ni papuče ni kute.
    Kod bivše ginekologice je bila kuta, ali to nisam nikad obukla.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja ne oblacim nista. Skinem se i tako odsetam do stola, na nogama ostavim bicvice

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

kod mog dr su jednokratne kute i šlape. Inače nošenu kutu bih još i navukla, no šlape na bosu nogu nema šanse. Ne znam zašto, na noge sam više gadljiva.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Iako postoje šlapice i šosevi (ali ne jednonratni), dođem u svom šosu i svojim šlapama (imam jede tanke, zimi si stavim i kratke čarape da mi nije zima).

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

slape ionako navucem na carape pa ne vidim nista gadljivo u tome, a i kutu preko svoje odjece pa mi ni to nije bed. ljeti ne izuvam svoje slape u kojima dodjem i obucem neku duzu majicu ili nesto slicno

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

vidim da bi sve dobro platile za ginekologa s podnim grijanjem u ordinaciji
    ja isto u čarapicama, uglavnom gologuza.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj artemida prvotno napisa
    ja ne oblacim nista. Skinem se i tako odsetam do stola, na nogama ostavim bicvice
    i ja isto ovako.
    samo što ja ostavim dokoljenke.
    prošli put mi se ginekolog rugao da imam čarape na dalmatince
    kod mog nema ni papučica ni kutica.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ni kod mog nema ničeg...tak to gleda stalno čemu oblačenje do stola...
    zapravo je kabina za skidanje između njegova kompa gdje piše nalaze i dijela za pregled, pa uđem legnem na stol a onda on dođe..

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nosim svoju suknju i čarape-stopalice. Malo sam gadljiva po tom pitanju.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja oblačim ili duže tunike ili suknju tako da ne uzimam njihove
    A šlapice uzmem preko svojih soknica par koraka do stola pa nije bed
    Ljeti je lakše jer ionako nosim suknjice i natikače pa e trebam njihove

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa
    vidim da bi sve dobro platile za ginekologa s podnim grijanjem u ordinaciji
    ja isto u čarapicama, uglavnom gologuza.

hihi, i ja ovako

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nista ne oblacim, jedino sam u trudnoci one njihove papuce zato sto mi je ginic rekao da ne smijem bauljat bosa
    Ali uvijek imam carape, nikad bose noge.

Jedino je malo bio bed zadnji put kod mog socijanog, ima posebnu prostoriju za uzv, koju djeli s jos jednom ordinacijom tj. doktoricom. Ja sam se taman skinula a ono uzv trenutno zauzet, i stojim ja tako samo u majici, koji navlacim dolje kolko mogu, i cekam. Ginic sjedi metar ispred mene i mi tako razgovaramo dobrih 10 minuta.
    Bas mi je bio malo bed, a ja bas i nisam sramezljiva.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Uglavnom gologuza šetam, za na noge ponesem sokne. Nema niš jednokratno a ni višekratno za obući kod mojega.

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Na pregled idem u suknji ili ju ponesem,ponesem i svoje papuče i čarape obavezno.
    Ne mogu se zamisliti da idem u majici,gologuza do stola.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj silkica prvotno napisa
    Ne mogu se zamisliti da idem u majici, gologuza do stola.
    Treba proći taj put od garderobe do stola.
    Koji put prije pregleda ili nakon pregleda još sjedim na stolcu i pričam s ginekologom. Zato imam šos, kak ću gologuza sjediti na stolcu (to nikako i pričati koliko letaka o dojenju i sjedalicama trebam donijeti. :shock:

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Još nisam bila kod ginekologa koji nudi kutu i papuče, a ne bih ni koristila.

Ja si ponesem svoj opreg-šos, koji mi inače služi za plažu. Okolomotam se s njim, pa se onda skidam bez pardona, a inače je zgužvan i ne zauzima puno prostora u torbici.

Osim toga ponesem i čiste bijele čarape - svoje jer mi ne pada na pamet da pokupim neke gljivice ili kakvu drugu kožnu infekciju.

Ovako bijele čarape poslje pregleda bacim u iskuhavanje i tak sam ziher.

A kad idem u bolnicu na preglede (tamo nema ni kabine za presvlačenje), onda obučem suknju, i ponesem samo čarapice da ne tapkam bosa.

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Na pregled idem u suknji ili ju ponesem,ponesem i svoje papuče i čarape obavezno.
    isto tako

babel avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ponesen svoju suknju ali pošto moja gin. kaže da je to bezpotrebna gnjavaža zadnja dva puta san počela pritrčavat gologuza, samo bi nategla donju majicu priko guzice
    A šlape njezine ne koristin nego pritrčin u čarapama i nakon pregleda se odma obučen pa tek onda sidnen u stolicu do nje na razgovor.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nastojim obući suknju tako da mogu hodati okolo bez gaćica. 8)
    Prije sam hodala gologuza od sobe sa stolom pa do sobe s UZ-om pa natrag.....
    Koma! Tad sam nosila samo traperice pa mi suknja nije bila na pameti. Sad vidim kak sam bila bedasta.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj silkica prvotno napisa
    Tako.

Kod nas se skidaš u kabini koja je u prostoriji gdje je sestra tako da znaju uletit i druge žene. Nije mi baš zabavno da me gledaju poligolu

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni je nakon milijun pregleda u različitim ordinacijama i bolnicama sasvim svejedno u čemu hodam do stola (nikad nisam nosila posebno suknje za tu priliku, tko bi sve to iskombinirao s poslom, zimom itd., a i one papuče sam znala navući na bosu nogu i nisam nikad imala problema s gljivicama ili sličnim, valjda sam imala sreće ili stekla imunitet nakon toliko skidanja i lijeganja po gin. stolovima ).

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

uopće se ne zamaram, eventualno tuniku dužu obučem, il haljinicu, inače se skinem i fino odšetam, briga dr za moju guzicu :?
    i obučem se prije nego razgovaram s njom

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kao krumpiric, ili sto kaze vikki , nakon toliko pregleda i dr. mislim da im moja guza nije napeta. A nikad nisam bila u oridnaciji gdje se prvo skinem, pa razgovaramo, pa obavimo pregled...do sad uvijek razgovor na pocetku i kraju, a u medjuvremenu golotinja

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja sam isto gologuza ali ginekologica ima jednokratne papuče tak da mi je to ok. i netrebam ici u neku posebnu prostoriju ili slično na ultrazvuk sve je na jednom mijestu.
    Druga stvar je bila u bolnici u trudnickoj-ja sam naime zapela na pregledu jer je dr. imao hitan slucaj(kompl.porod) pa sam lijepo sa mladjim specijalizantom pola sata gologuza(u 38 tj.trudnoce) razgovarala.

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ja hopsam gologuza.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja se skinem i baš me briga.... nakon silnih trudnoća, pregleda i komplikacija ionako me vidjelo pola Zagreba pa sam imuna na golotinju pred doktorima...
    A po doma NIKAD ne hodam gola ni kad sam sama.... uvijek obučem bademantil 8)

diva7 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Obavezno ponesem svoju suknju i čarape...jedino tako mogu obuti one njihove papuče. Neki dan sam zaboravila suknju, ali sam imala neku dužu tuniku pa mi i nije bilo tako neugodno...ne znam...ne volim tamo paradirati gole guze.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da ne otvaram novu temu, zanima me dal vam ginići gledaju sluz pod mikroskopom da vide radi li se o gljivicama, bakt ili kakvim parazitima?
    Meni su na studentskoj to redovito radili (to je bilo davno).
    Ja sam u zadnje vrijeme bila dosta kod privatnika, oni uopće nemaju mikroskop. Naravno da im se isplati da vam naprave svu silu briseva.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

nikada nisu gledali na mikroskop ali na redovitim pregledima uzimaju papa test pa to kakti sve pokriva :?

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Moja ginekologice uvijek ima jednokratne suknjice i čarape tako da nema frke

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Lukina mamma prvotno napisa
    Da ne otvaram novu temu, zanima me dal vam ginići gledaju sluz pod mikroskopom da vide radi li se o gljivicama, bakt ili kakvim parazitima?
    Meni su na studentskoj to redovito radili (to je bilo davno).
    Ja sam u zadnje vrijeme bila dosta kod privatnika, oni uopće nemaju mikroskop. Naravno da im se isplati da vam naprave svu silu briseva.
    Privatnik bas svaki put, socijalac je samo jednom do sad gledao, i to bas kad je bila neka frka s gljivicama.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja tek neki dan kupila dugu majicu, čak sam i frendici koja je tada sa mnom bila rekla "evo konačno da imam majicu za ginekologa". Sad je uvijek nosim kad idem na pregled i baš onako komotno došećem do stola i ... hop na njega. A čarapice uvijek stavim pa onda tek papuče, iako kad vidim da je doktoru baš gužva (a kod mojeg MPO doktora je uvijek tako), onda znam imati i gole nogice

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Mirtica prvotno napisa
    Ja se skinem i baš me briga.... nakon silnih trudnoća, pregleda i komplikacija ionako me vidjelo pola Zagreba pa sam imuna na golotinju pred doktorima...
    A po doma NIKAD ne hodam gola ni kad sam sama.... uvijek obučem bademantil 8)
    ovako i ja, nakon silnih pregleda prije trudnoće (nepoldnost) i u trudnoći (rizična) potpuno mi je svejedno. ali nikad neću zaboravit situaciju u klinici za neplodnost, ja se skinula legla na stol, fino se namjestila, a ginić mi se nalakti na koljeno i počme priču pa kako ste mi vi danas itd...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja imam svoju suknju koja služi samo za kod gin....a papuče obujem koje budu u kabini.....obvezno na čarape.......nikad ne znaš što možeš pokupit...kakvu bakteriju ili što već.....ne dolaze samo trudnice kod gin. bude tu i pokoja "baka".....uostalom nitko od nas ne zna što u sebi nosi...kakvu bakteriju ili bolest.....
    zato najbolje svatko svoju suknju da ne bude nismo znali......... 8)

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jako slična, ako ne i ista tema, postoji, pa evo link http://roda.hr/forum/viewtopic.php?t...ight=ginekolog (nek se nađe da se pročita) tu se spominjala forumašica Andrea sa jako zanimljivim iskustvom,pa evo i link na tu temu...

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...r=asc&start=50

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj nemirna mama prvotno napisa
    ja imam svoju suknju koja služi samo za kod gin....a papuče obujem koje budu u kabini.....obvezno na čarape.......nikad ne znaš što možeš pokupit...kakvu bakteriju ili što već.....ne dolaze samo trudnice kod gin. bude tu i pokoja "baka".....uostalom nitko od nas ne zna što u sebi nosi...kakvu bakteriju ili bolest.....
    zato najbolje svatko svoju suknju da ne bude nismo znali......... 8)
    tako i ja. ili imam dužu majicu...nikad njihove kute...makar u vž-u nisam ni vidjela da ih imaju...samo papuče.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

suknja. njihove papuče (koje mi se baš gade,bljak) ali obavezno stopalice ako je toplo ili "prave" čarape ako je hladno...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •