-
Osoblje foruma
Ja sam '83.
Dijete je u potpisu.
Ja ti ništa ne mogu reći jer su apsolutno nesrodni fakulteti (FER) u pitanju, mislim nikakav savjet o učenju...ali mogu svoje iskustvo.
Ja sam ostala trudna na kraju 3.godine faksa, tj. prije davanja uvjeta za 4.
Imala sam još najteži ispit s druge i najteži ispit s treće za uvjet za 4.
dala sam ih isti dan, u 10.tjednu trudnoće, otprilike, to sam htjela obavit prije obznane...
da stvar bude zabavnija, mm je moj vršnjak.
, samo je on bio vrijedniji i dao je uvjete u 6.mjesec.
Mi smo znali-ili ćemo sjest i štrebat il se možemo pozdravit s normalnim životom. I to je bilo to.
Ostali smo živjet u domu do mog 7.mj trudnoće, sa stipendijama i inim, ko obični
studenti. Onda smo preselili u podstanarstvo, mm se zaposlio, puštali ga s posla na labose, popodne učio, a navečer išo u civilku....
čisto da opišem situaciju
Kad sam rodila ostalo mi je (budući sam ležala više od pola trudnoće) skoro čitava 4.god i 9.semestar za odradit i svi ispiti.
Nisam imala luksuz odgađanja, od jedne plaće-podstanari i s roditeljima koji skoro ništa nisu mogli pomoć-trebalo je što prije završit.
I eto.Meni motiva nedostajalo nije. Na vježbe bi išla samo kad sam MORALA, buraz bi šetao okolo s M u kolicima
ako nisam uspjevala dobit popodnevnu grupu, ako da, onda bi šetao mm s maramom...
Učila sam kadgod sam mogla, dok je M spavao, kad bi se smirio na podu(što znači skoro nikad), nekad i s njime u krilu....
Ne vjerujem da trebaju specijalni uvjeti ni ništa-samo motiv. :/
Kad su mi bili jako teški ispiti, došla bi mi mama na par dana, to je bilo nekih 5-6 puta. Od više od 20 ispita....
Diplomirala sam oko 6-7 mj iza prvih mogućih rokova.Tj. nisam izgubila ni čitavu godinu u odnosu na većinu kolega. Moje kolegice s faksa još su uvijek tamo, u velikom broju.
Ja imam godinu i po staža i čekam drugo dijete....
Ja mislim da ti nitko ne može "pomoći" i da nije problem organizacija.
Problem je jedino motiv, ako imaš i ovako okej mogućnosti i život, onda ga vjerojatno nemaš...ako imaš mogućnosti ko šta sam imala ja...jednostavno počneš učit
Bez "sutra ću", "samo da stavim kavu"....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma