sve se to može cure....
mi smo postali roditelji na prvoj godini faxa
na četvrtoj godini faxa smo postali drugi put roditelji
kad nam je djetešce imalo 6 mjeseci prvo diplomirala ja a onda nakon 3mj i mm

motiv....motiv su nam naša djeca....i naša bolja budučnost....

sve se može izbalansirati samo mal ovolje...

mi nismo imali ničiju pomoć oko čuvanja djece
učili smo dok djeca spavaju ili jedno šeta s djecom drugo uči
ja sam morala ležati obje trudnoče od prvog do zadnjeg dana
prvu godinu sam zamrzla, i u toj godini priprepila sve ispite što sam pripremiti mogla, kad je starije dijete imalo 6mj ja sam se vratila na fax i sve ispite dala i počela slušati drugu godinu
mm je morao ići samo na neke vježbe, ja sam bila obavezna na svim predavanjima i svim vježbama, nije bilo izvlačenja, jutro su vježbe i metodička praksa a popodne predavanja, odlazila sam od doma u 7 i dolazila u 20:00 i tako godinu dana....

ali isplatilo se....

sad...4 godine poslije diplome...ja radim, mm radi, imamo svoj stan koji ne bibili imali da nismo zaposlenjem postali kreditno sposobni, a za kreditnu sposobnost je trebalo osigurati dobro radno mjesto uz pristojnu plaću imamo novo auto, koje isto tako ne bi imali da nisam fax završila i nisam se zaposlila...

MOTIV si morate biti vi i niko drugi....to je ulaganje u vas i vašu bolju budučnost...
mi smo si križali ispite, ispitivali jedno drugo, bodrili jedno drugo, kad je jedno gubilo volju za učenjem ono drugo bi ga guralo i bodrilo predivnim mislila o budućnosti s hrpom love u našem stanu (bili smo podstanari) i s hrpom djece oko nas...