Citiraj Teica prvotno napisa
Cure, ako ja počnem ponovno studirati (maloprije zvala faks, vele da su odobrili molbu, ali da ću ići po Bolonji), mislim da ću biti u 2 kategorije najstarija: najstarija mama i najstarija studentica

Ja sam '70.godište., a Terrica će sad 3 godine.

Ako to sve krene i ja uspijem išta naučiti, to će mi biti jedno od najvećih zadovoljstava u životu.

Jer mi je taj (nezavršeni) fakultet sve godine nad glavom - nikad se ja nisam s tim pomirila. Ocjene su bile jako dobre, volja jako velika, ali životne okolnosti toliko nepodržavajuće da sam pobjegla od doma glavom bez obzira i prihvaćala svakakve poslove, samo da ne moram ovisiti o mami i biti pod tim "njenim krovom" i izuzetnim terorom (danas, kad postoje Hrabri i Plavi telefon i sl., mislim da bi to sankcionirano; u ona vremena, pa...iz iskustva, mogao si dijete dobrano maltretirati i nikome ništa).

Ako ovaj moj VELIKI PROJEKT zaživi, ne mogu si ni zamisliti kako ću se osjećati.
Da, Terrica mi kreće ovu jesen u vrtić, 3 godine smo bili doma na produljenom porodiljnom.

Ako ima još neki ovakav "slučaj" ovdje na forumu, hajde "slučaj" , javi se da se međusobno bodrimo!
Ja možda nemam točno ovakav slučaj, ali te razumijem.
Ja sam upisala studij soc. rada, ali sam stala odmah na prvoj godini. Dala sam 4 ispita, a onda sam ostala trudna s Pijom i morala sam mirovati gotovo cijelu trudnoću...kada se Pia rodila, jednostavno nisam niti razmišljala o faxu, onda je došla Dora, pa frka s poslom.
Sada sam već skoro dvije godine na novom poslu i napokon sam odlučila nastaviti studij.
Meni je u tome svemu veliki problem novac, ali nadam se da ću skupiti novce i bacit se na učenje...
I nadam se da će mi kolege na poslu razumjeti povremeno izostajanje zbog obaveza na faxu... :/