Hvala melange, i - cestitam i ja tebi!melange prvotno napisa
Posebno hvala na ideji za literaturu, stvarno sam iskoristila Crytalovu knjigu do maksimuma.
I Leonisi na njezinom ispitu, kao i svima koji su nesto postigli (premali mi je mozak, znam da sam jos toga procitala ali.. isparilo do ovog posta.)
Sto se mene tice - nisam mama, cak niti ne cuvam djecu (najmladje u obitelji sad ima 16 godina pa smo to davno odradili). Diplomirala sam 13-te godine studija (ajd, da se malo opravdam tj. popravim sliku - napravila sam pauzu od 2001.-2007.), uz deseterosatno radno vrijeme i musku polovicu s druge strane oceana - dakle kombinacija koja je zahtijevala malo sna. U godinu i tri mjeseca sam polozila 20 ispita (pune dvije godine studija), napisala tri seminara i diplomski i - to je to. Jesam li to mogla i prije? Teoretski - jesam, ali cvrsto vjerujem da se nista ne moze dok se stvarno ne hoce. Dakle.. nisam mogla prije. Trebalo je sve to kliknuti u glavi, sjesti na svoje mjesto i, od tog trenutka nadalje, sve je nekako islo (pa cak i nespavanje). Sad planiram neki postdiplomski tamo preko bare, ako bude novaca... a i ako odluce da mi nasa diploma bas i nije zadnje smece.
Teica, iako ce se tvoj bolonjski program razlikovati od mojeg, profesori uglavnom nece, tako da ti tu mogu nadijeliti dosta savjeta. Jedino vise nisam sigurna hoce li ti sve one skripte koje sam ti dala stvarno pomoci.. program se dosta razlikuje. Enivej, o tom cemo na kavi!

Posebno hvala na ideji za literaturu, stvarno sam iskoristila Crytalovu knjigu do maksimuma.
)
Odgovori s citatom