-
Keyt 
Da, jako mi je zao sto sam odustala, i nisam to htjela ali...bez obzira na veliku zelju nisu svima iste situacije doma i nazalost ne mogu svi ostvariti svoje zelje, koliko god bilo ono sve se moze...nije tako.
U mojem gradu nema faxa, fax sam upisala 100km dalje, tamo sam i upoznala supruga, ali on plovi i njega nema po sada 3mj a onda je bilo 5mj u komadu. Tako da sam pola godine godisnje sama, i kako da to izvedem, nema sanse jer nemam pomoci niti sada kad ne studiram, sama sam s malim.
Da ne ispadne da se zalim, lijepo je meni sa sinom doma, i vec me i strah kako bi se opet natjerala da ucim, cini mi se da mi mozak otupljuje od neprestanog razgovora samo sa bebom i tepanja i crtica i bla bla... jel i vama koje ste pauzirale isto tako? 
Ali ipak, fali mi to ''priznanje'' i zelim upisati fax opet jednom, da dokazem prvo sebi a onda i drugima.....i nadam se da cu uspjeti u tome. 
Usput da vas pitam, planiramo se za koju godinu preselit u Rijeku, mali bi tamo krenuo u skolu a ja nastavila fax, pa jel ok da upisem fax kad mali krene u prvi razred? Mislim si onda ce bit dosta velik i bit ce i u skoli neko vrijeme, onda vec mogu pitat i neku susjedu da ga dodje ''pogledat'' malo i tako to? Kao sto sam vec rekla ja ne mogu racunati na pomoc muza, kad je doma pomoci ce ali kad radi onda ga nema mjesecima.
Jel lakse kad su veci?
Osim ako do tada ne dobijemo drugu bebu, onda moja ideja pada u vodu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma