Trina prvotno napisa
Predala sam zahtjev za nastavak studiranja, nek mi dragi Bog pomogne. Da me dodatno ubiju u pojam, rekoše mi na faksu da sam jedina, znači JEDINA koja je sve ispolagala, upisala apsolventskki i stala. Sve moguće rokove sam prošla, po starom sistemu ne mogu i mogu me vratiti na eventualno drugu godinu (sve skupa traje sad tri), išla bi vanredno. Ne znam da li da se upustim u sve to, dvije godine nisu previše ali mozak mi je istrunuo, na razini sam one dobi kojoj bi trebala biti odgajatelj. Čekam rješenje, da me nazovu pa da vidim u kojoj sam fazi, od kud bi startala ako se odlučim na to. I moram još nešto reći. Preporučili su mi da tražim glavnu facu svog odsjeka. nakon što sam ga pronašla (hebate ja mislim da bi lakše do Josipovića došla), nakon što je čovjek sve napravio da mi da najbolji i najlegalniji savjet, zvao neku žensku facu da kaže svoje mišljenje, zaključila sam da su muškarci puno senzibilniji od žena. Ova sigurno nema djecu, hebem je visoku. Tip bi me kući odnio od dragosti.