sad tek vidim temu, Trina, obavezno se žali. Oni ni sami nisu sigurni što s tobom i u takvoj je situaciji najlakše odbiti te. Budući je to rješenje upravni akt, moraš imati u njemu uputu o pravnom lijeku i rok za ulaganje istog. Ako to nisu stavili, nije to ni slučajno (a ako je slučajno onda su zaista nesposobni, što je opet dobro za tebe). Obavezno zatraži da ti dostave uputu o pravnom lijeku (kome i u kojem roku se možeš žaliti na dostavljeno rješenje), tada će vidjeti da misliš ozbiljno i već će možda naći rješenje kojeg trenutno ne vide ili ćeš se žaliti po uputi koju ti dostave i isfurati priču do kraja - upravni spor. Znam da je ovo s prelascima prilično složena stvar, ne znam točno kakvi su njihovi interni akti, ali znam da neko rješenje za tebe mora postojati. Ne odustaj. Ono što znam sigurno je to da si ti svojim bistrim i britkim umom sigurno sposobna to završiti. Ako ne odmah, čuj, možda će taj postupak i potrajati, pa sve i padne u vrijeme kad djeca već porastu, ali u svakom slučaju moraš dobiti mogućnost nastavka. sretno!