E ovako-
uređujemo stan, lova kapa po malo, moja mama daje koliko može i sada da lovu za frižider.
MM ode u Samsung, nađe frižider na sniženju koji s lijeve strane ima smrzavanje i proizvodnju leda (koja zauzima pola smrzavanja) a s desne hladnjak i proizvodnju hladne vode (koja također zauzima pola vrata od hladnjaka).
Meni se uopće ne sviđa iznutra smrzavanje, ima samo 3 malecke ladice i tri police vrlo plitke i male i izgleda mi da će sve sa njih padati što nije u kutijama, a nama gotovo ništa nije u kutijama (domaća hrana u vrećicama, kokice itd). Proizvodnja leda i hladne vode mi je potpuno nepotrebna, kao i kućni bar kojem će se samo strgati mala vrata s vanjske strane, a čini mi se da ne stanu normalne flaše mineralne od 1,5 l, nego vjerojatno samo alkohol koji ne koristimo.
Uglavnom, čini mi se da je to frižider za partijanere i šminkere i da nema veze sa praktičnošću koja treba za nas petero.

Imal' netko iskustva od vrijednih domaćica s takvim frižiderom, kakav je za upotrebu?

Naime, mama me nagovara da im udovoljim (muškima u kući) a ja si mislim tko će meni udovoljavati slijedećih 10-ak godina kad ću se mučiti sa stavljanjem stvari u smrzavanje, strganim vratima od mini bara i poludjelom mašinom za led?