-
Što vole papati?
Zanima me što vaši klinci vole jesti, a što nikako ne prolazi na jelovniku.
Mom B. najdraže jelo je bolonjez, ali i bilo koji drugi oblik safta i tijesta, naravno, voli i pizzu i Mc Donalds. Također voli i gotovo sva variva ( najdraže mu je grah i ričet ), špinat, meso, krumpir, rižu, bistre juhe, voli i ribe, ali ga ljute kosti u njima, lignje, od voća voli jabuke, kruške, šljive, lubenicu, breskve, marelice, mandarine, naranče, trešnje... Ne voli jagode, kivi, ananas, mango.
Ne voli uopće žgance, mlijeko i mliječne proizvode, gljive ili šampinjone, kolače sa kremom ili torte, bijele umake, školjke, pekmez...
-
Sonja jede uglavnom sva jela koja su svježe skuhana. Ne voli knedle sa šljivama i to mi je baš žao jer MM i ja obožavamo i ne voli kelj na varivo al to mi nije baš tak žao
Ne voli nareske ili namaze na kruh pa mi je nekad problem doručak ili večera.
Voće jede svo i trudim se kupovati sezonsko
-
Daniel ne voli kiseli kupus i cvjetaču.. Mislim da sve ostalo voli, nešto više nešto manje, ali pojede. Nije nikada bio neki preveliki ljubitelj mesa, ali zato paštu može svaki dan.
Uglavnom sam zadovoljna njegovom ishranom i apetitom
-
Voli uglavnom sve. Ponekad vodimo bitku oko cikle i zelja, no nije kritično.
-
kćer (8 god) - sve voli jesti osim kelja i poriluka. U biti vodimo stalno bitku da ne jede previše, jer višak kilica je već prisutan :/
-
Stariji bi se udavio u tjestenini i drugim škrobastim namirnicama (njoki, knedli, štrukli kuhani i pečeni), a mlađi voli "pravu hranu" - ribu, juhe, meso (iako nije na prvom mjestu u našoj kući) i obožava sirovo povrće, salate i voće. Stariji više voli kompote i suho voće, kolače i slatkiše... Mlađemu možemo ostaviti čokolade i bombone da pričuva, nema teorije da pojede, pogotovo ako ima jabuka i krušaka pri ruci!
Zapravo, uglavnom jedu sve što i mi. Obožavaju filanu papriku i ćufte. Obožavaju špinat. Obožavaju kineski stir-fry s različitim sastojcima. Potukli bi se oko ričeta (to i grah naručuju, isto i grašak s noklicama, leću i slično). Kad bolje razmislim... nisu baš "kiseli" kao ni ja - ne prolazi dobro ni sarma ni kiselo zelje ni repa...čak ni kiseli krastavci. Mislim, pojede se, ali traaaaaje. Ne inzistiramo.
Najviše vole kad tata sprema večeru koja nije oličenje zdrave hrane (pržena jaja s malo naribanih gljiva, njoki u umaku od gorgonzole i vrhnja za kuhanje, tortelini... juha iz vrećice.... ) To su im pravi praznici. U te dane jedu se čak i hrenovke, ćevapi i pizza (tijesto iz pekare, nadjev domaći)
ali ipak bolje prolazi sir+vrnje, špek, rotkvice ili salata od luka
-
moja je prije jela sve, bas sve osim lece. unazad nekih 6 mj je pocela izvoljevat... u svakom jelu trazi nesto sta ne voli... nije tako strasno, na kraju sve pojede ali isto je prosirila listu namirnica koje ne voli
nema veze, zeleno (kupus, blitvu, tikvice i ostale divote) hoce, ribu hoce a sad sto tu i tamo nesto ne zeli, zazmirim
-
moji vole sve osim graška,najdraža im je riža na sve moguće načine
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma