-
Zahtjev za priziznavanje prava za roditeljski dopust
Dobila sam Zahtjev za priznavanje prava na naknadu plaće za roditeljski dopust zaposlenih roditelja i piše mi:
Prema priznatovm pravu Vaš rodiljni dopust ističe dana 16.02.2009., ukoliko namjeravate koristiti roditeljski dopust molimo da popunite zahtjev bla bla...
Sin mi je rođen 7.10... ne kužim, pa još nije prošlo 6 mj, kakve sad opet papire moram ispunjavati???
-
moja pretpostavka je da se netko zabunio i u rubriku termina poroda upisao datum otvaranja rodiljnog dopusta. s obzirom na to kad je dijete rođeno, to otprilike odgovara toj razlici od mjesec i pol.
svakako provjeri, bar telefonski s hzzo-om o čemu se radi. rodiljni sigurno traje 6 mjeseci
-
Uglavnom, bila sam na HZZO i teta rekla da moram predati papire za sljedećih 6mj ako želim ići na roditeljski dopust ALI te papire moram predati do 5.03 jer ako ne predam neću dobiti isplatu za 2 mjesec tj. 5 mjesec djetetovog života.... Meni je to STRAŠNO zanimljivo....
HZZO Krk...
I nemojte mislit da sam nešto krivo shvatila jer moja prijateljica nije na vrijeme predala te papire za drugih 6 mj pa nije dobila tu isplatu za 5 mj djetetovog života....
Meni je to katastrofa...
-
Ispravak: Dobila ju je tek kad je predala papire, naravno!
-
Da moraš predati papire 30 dana prije isteka rodiljnog, to je istina. taj 05.03. je 31. dan prije 06.04. kad tebi ističe rodiljni. ali ističe tada, a ne 16.02. kao što piše u prvom postu :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma