Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Djeca i kućni ljubimci???

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

abonjeko, mučile su me iste brige, ali i veliki nesrazmjer želja i potreba.
    i, odlučila sam - nemati kućnog ljubimca.
    sve dok se ne uhvatim da sjedim pred televizorom i da gledam u jednu točku (čitaj, da imam viška vremena), čini se da ne bih imala vremena ni za ljubimca.
    na djecu računati ne možeš barem do neke 8., 9. godine.
    a ja sam prekomotna da bih uz ludilo s djecom htjela i ludilo sa životinjom.
    žao mi je, vidim da bi O uživala, ali... trenutno mi je važnija moja psihofizička stabilnost. :/

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj nenaa prvotno napisa
    A što to jest nimfa ?

Ja nikad čula.
    kao što su ti cure već rekle papiga. malo veća, ne onako sićušna. može naučiti i pričati.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Samo da komplimentiram vjevericu

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    bajdvej, ne treba svakog psa šetat tri-četri puta dnevno. mojoj dosta dvaput, i nije neka hiperaktivka pa nije da pršti energija iz nje. a tih par šetnjica lako odradiš, taman tolko da uhvatiš malo svježeg zraka
    Ne radi se o nemogućnosti šetnje već ne želim psa u kući...takav sam tip (možda je i odgoj tu u pitanju)...pošto sam podstanar (ali gazdama ne smetaju životinje) nikada neznam kada se selim u drugu kuću! (što je još jedan dodatan problem) :/

Još nešto...većina vas živi u stanovima gdje se potrebno sa psom spustiti u obližnji parkić ili ispred zgrade na neki travnjak pa da se pas "ispusti"...Gdje živim nema obližnjeg parkića u blizini..vidim neke susjede koji vode pse u "šenju" pa oni zapišavaju auta i tuđe garaže...da ne govorim kako iznad Uvale, (glavne dubrovačke "šetnice" - iznad koje živimo) je sve puno govana! Meni je to potpuno bezveze i neodgovorno! Pas nikako nije za kuću (po meni), niti je za beton...a po Dubrovniku zaista nema gdje "trčati"...Psu je (u jednu ruku kao i djetetu) potrebno vrijeme kojemu mu posvećuješ, a ne parcijalna briga!

Psa želimo i planiramo imati kada izgradimo kućicu u okolici Dubrovnika (radovi su u tijeku :D )

Možda se trenutačno osjećam slično kao apricot! Volim svoj "komot" i ne planiram brinuti se o još jednoj dodatnoj životinjici (kojoj je također potrebno puno ljubavi) samo da bih uveselila Nilu...tada sav trud postaje kontraproduktivan po cijelu obitelj...(jer se znam obično na koga spadnu sve obaveze :/ )

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi imamo 2 mačka (ženku staru skoro 7 godina, operirana i mužjaka starog gpdinu dana), imamo peseka 3 mjeseca starog i ribe u akvariju. S tim da su rribe u akvariju bile isključivo moja i mm-ova želja, ali i djeca vole virnuti unutra. Kaj se ostale živine tiče, klinci ih obožavaju i nikad nisam požalila. Jesu velika odgovornost, ali i veliko veselje. kćer je imala 2 godine kad je dobila prvu mačku. Voli životinje i brine o njima (naravno, veći dio je na nama).

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •