Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Čišćenje kože lica u 10-godišnjaka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj silkica prvotno napisa Vidi poruku
    I moja će za koji dan 10 godinica,isto se pojavili neki prištići ispod kože.Nisu crveni,već kao da su suhi prištići.Neki dan joj istisla ogroman miteser na nosu.A mlađa (6 godina) oduvjek ima mitesere po nosiću.I njoj s periodično istiskam.A još nisam razmišljala o tim preparatima.Za sada samo voda,čak ni kreme ne koriste.
    Moji sinovi su počeli koristiti micelarnu otopinu za čišćenje lica negdje u višim razredima osnovne škole, a to koriste i danas. Ništa posebno ne kupujem, u kupaonici je moja boca Olivalove micelarne vode sa smiljem, a oni se posluže kad im treba.

Ali ako jedu masno i slatko (tipa čokolada, kolači, šunka i drugi suhomesnati proizvodi) nema nikakvog načina da spriječe prišteve - odmah im se cijeli jelovnik preslika na lica. Obojica imaju inače lijepu kožu koja je više suha nego masna, ali prišteve češće mogu riješiti iznutra tj. prehranom nego izvana.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ali ako jedu masno i slatko (tipa čokolada, kolači, šunka i drugi suhomesnati proizvodi) nema nikakvog načina da spriječe prišteve - odmah im se cijeli jelovnik preslika na lica. Obojica imaju inače lijepu kožu koja je više suha nego masna, ali prišteve češće mogu riješiti iznutra tj. prehranom nego izvana.
    Mojoj kćeri, imala je zbilja ne prišteve nego čireve po licu je dermatologica izbacila mlijeko iz prehrane (tekuće, ne fermentirano) i moram priznati da je od onda situacija zbilja super.
    Sada saniramo posljedice prišteva, ožiljke, ali novih čireva nema.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Mojoj kćeri, imala je zbilja ne prišteve nego čireve po licu je dermatologica izbacila mlijeko iz prehrane (tekuće, ne fermentirano) i moram priznati da je od onda situacija zbilja super.
    Sada saniramo posljedice prišteva, ožiljke, ali novih čireva nema.
    Da, da.... to isto može biti razlog. Doduše, moji baš ne konzumiraju mlijeko na dnevnoj bazi, stariji uopće ne, a mlađi tek povremeno. Kod problema s kožom svakako nije loše konzultirati dermatologa i nutricionista.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •